Új megoldással bővült a Crescendo termékcsaládja

|

Az eddigiekhez képest szokatlan környezetben, a mesés Las Vegas-ban jelentette be a Crescendo Networks az új fejlesztés piacra dobását.

Az új megoldást MT-ADC-nek nevezték el: Multi-Tier Application Delivery Control - Több fokozatú alkalmazás feldolgozás. Ez az Mt-ADC az első megoldás, amit a teljes, végpontól végpontig tartó alkalmazásgyorsítás és optimalizálás céljára hoztak létre különböző webes szolgáltatások számára. Az eddig használt rendszer a gyorsítási és optimizálási tevékenységét kizárólag a végfelhasználó és a webszerver között fejtette ki. A most piacra dobott megoldás viszont a teljes útvonalon képes ellátni a jól megszokott szerepet egészen az alkalmazás adatparkhoz befutó kéréséig. A Crescendo Networks MT-ADC megoldását használva nagyon jól lehet irányítani, optimizálni az adatbázisokhoz befutó kereséseket is, így tehermentesülnek az eddig folyamatosan túlterhelt alkalmazások, és adatbázisok is. A Crescendo Networks természetesen ezúttal is nagyon odafigyelt arra, hogy az általa kínált megoldás költséghatékony lehessen, ám mégis a megfelelő biztonságí szinttel állhasson a felhasználók rendelkezésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.