Új, memória alapú alkalmazások jönnek

|

Az SAP AG bemutatta a 2011-es, memória alapú alkalmazásokra vonatkozó termékkibocsátási tervét, mely a szoftvercég szerint átalakítja azt a módot, ahogyan a vállalatok gondolkoznak, terveznek és működnek

Az SAP memória alapú technológiájára alapozva a cég a vállalati alkalmazások új fajtáját fogja előállítani, melyet három dimenzió jellemez. Az első az úttörő jellegű analitikát jelenti, melynek segítségével óriási mennyiségű adattömeget lehet analizálni valós időben. A második új szoftverek létrehozása, és a meglévő megoldások megújítása oly módokon, ahogyan korábban nem voltak lehetségesek. A harmadik az ügyfelek IT-rendszereinek erőteljes leegyszerűsödése. 2010. második felében az SAP teljesen új, illetve meglévő SAP alkalmazások memória alapú számítástechnológiával való ellátását lehetővé tevő megoldásokat fog bemutatni. Ezen megoldások közé tartozik: * Sales and Operations Planning: értékesítési és marketing szervezetek számára tervezett megoldás, amelynek segítségével a stratégiájuk pénzügyi hatását tudják modellezni. * Intelligent Payment Broker: pénzügyi alkalmazás, mely a nyitott számlák számára kínál jelenlegi és történeti adatok alapján fizetési opciókat. * Smart Meter Analytics: a közműcégek számára kínált megoldás, mely az okos mérőműszerek által biztosított adatokból készít előrejelzéseket, és az egyes ügyfélszegmensek profitabilitását vizsgálja. * SAP Trade Promotion Management: a szoftver segítségével jobban tervezhetővé válnak az ügyfélcsoportokra vonatkozó stratégiák. * SAP Cash and Liquidity Management: megoldás a vállalat cash-flow részletes tervezéséhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.