Új nyomtatási technológia az Océ-tól!

|

Az Océ hazánkban is bemutatta a forradalmian új Océ CrystalPoint nyomtatási technológiát

Az Océ CrystalPoint technológia egyesíti a porfestékes és tintasugaras nyomtatási eljárások előnyeit, azok hátrányai nélkül. A CrystalPoint technológia lényege a szabadalmaztatott Océ TonerPearl festék. Az Océ TonerPearl szilárd gyöngyökből áll, amelyeket a gravitáció egyszerű törvénye továbbít a nyomtatóban. Ez a megoldás jóval megbízhatóbb, mint akár a tintasugaras, vagy porfestékes modellekben alkalmazott festéktovábbítási eljárások. A TonerPearl gyöngyök a nyomtatóban zselészerű anyaggá olvadnak, majd a papírra érkezéskor ott kikristályosodnak. Ennek eredménye nagyon erős tapadás és kiváló nyomatkép, legyen az fekete-fehér vagy színes nyomat. Ráadásul normál, vagy akár újrahasznosított papíron is. A festék azonnal megszárad, így a tintasugaras plottereken készült nyomatok egyik bosszantó tulajdonságával, a száradási idővel sem kell többé számolni. A CrystalPoint nyomat UV- és vízálló, rendkívül strapabíró, és így kültéri használatra is kiválóan alkalmas. Az első CrystalPoint technológiát használó plotter, az Océ ColorWave 600 már elérhető. További információ a www.oce.hu/about/crystal.phtml címen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.