Új Océ plotter

|

Tovább bővült az Océ plotterek kínálata, itt a legújabb modell, a CS2236.

Az Océ néhány hete Magyarországon is bemutatta legújabb fejlesztésű plotterét, az Océ CS2236 típust. Ez a plotter az Océ termékskálájában a belépő szintű rajzgép, elsősorban kisebb tervező- illetve mérnökirodák dokumentációs igényeit hivatott kielégíteni. A plotter kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik. Felbontása 2400 x 1200 dpi, így nem csak a terveket nyomtatja nagyszerű minőségben, hanem a látványtervek, fotókat is tartalmazó műszaki rajzok elkészítésében is remekül helyt áll. Ráadásul nagyon gyorsan nyomtat, hiszen egy A0 méretű, fekete-fehér vonalas rajzot kevesebb, mint egy perc alatt elkészít. Az egyszerű kezelést pedig az előre programozott nyomtatási beállítások garantálják, nincs szükség próbákra, a nyomatminőség minden média esetében elsőre tökéletes. Természetesen, mint minden Océ plotternek, a CS2236-nak is része az állvány, az automata tekercsadagoló, a nagysebességű hálózati csatlakozás, a kiváló Windows meghajtók. Sőt, hogy a plotter a legtökéletesebb megoldást kínálja a rajznyomtatásra, ingyen tartalmazza az Océ Onyx CADPro rip szoftvert, ami a HPGL, HP-RTL, TIFF, JPG és egyéb képfájlok tökéletes nyomtatását biztosítja. Az Océ CS2236 plotterről részletes információ a www.oce.hu/products/cs2236/ címen található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.