Új OES 2015: továbbfejlesztett hálózati, nyomtatási és fájlszolgáltatások

|

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált az Open Enterprise Server 2015 SP1.

A megoldáscsomag (https://www.novell.com/hu-hu/promo/oes/) a régi NetWare rendszerek jól bevált funkcióit teszi elérhetővé a modern SUSE Linux Enterprise Server platformra alapozva. A funkciók és szoftverek között megtalálható az NSS fájlrendszer, az NCP szerver, a DNS/DHCP szerver, az eDirectory címtár, valamint az Identity Manager, iFolder, iPrint és egyéb megoldások. Az új verzió (http://www.novell.hu/files/products/novell/Novell_Open_Enterprise_Server_flyer_hu.pdf) friss fejlesztéseket tartalmaz az NSS és CIFS fájlrendszerek teljesítményében, valamint az SMB protokoll alkalmazása terén. A megújult termék egyszerűbb frissítést kínál, így az SP1 verzióra már az OES 11 SP2 változatról is közvetlenül upgrade-elhetnek az informatikai szakemberek. Az Active Directory integráció terén szintén történtek fejlesztések: a rendszer mostantól támogatja az FTP elérést az AD-felhasználók számára, illetve több AD erdő használatát is lehetővé teszi. Emellett az új kiadás lehetővé teszi az eDirectory és Active Directory felhasználók törlését vagy hozzáadását a CIFS fáljrendszerhez. Mindez a tavaly bemutatott Open Enterprise Server 2015 (http://www.novell.hu/hirek/20151002_Open_Enterprise_Server_2015.html) képességeivel és újdonságaival együtt még hatékonyabb működést tesz lehetővé a hálózati, nyomtatási és fájlszolgáltatások terén, a felhasználók igényeit helyezve a középpontba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.