„Új” plotter, használt áron

|

Az Océ TDS400 multifunkciós berendezések 5 évvel ezelőtt élték fénykorukat, több száz darab került a plotterpiacra.

Ezek fekete-fehér, LED lézer technológiájú plotterek, amelyek másolási és szkennelési opcióval bővíthetők. Sebességük 2A0/perc, és 2 tekercsadagolóval rendelkeznek, amely csökkenti a méret-, papírtípus váltásból, vagy a papírfogyásból eredő leállások számát. Egyedi jellemzője a konkurens üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy több felhasználó egyidőben használhassa a berendezés különböző funkcióit. A vezérlője sorban tartja a nyomtatási és másolási/szkennelési munkákat, a különálló nyomtató és szkenner egység pedig egymástól függetlenül, egyidőben végzi a feladatokat. Ezeket a berendezéseket az elmúlt évek során a felhasználók lecserélték, például a fejlettebb, színes szkenneres TDS450 berendezésre, vagy színes, tintasugaras rendszerekre. A piacról kikerülő berendezéseket – egyrészt környezetvédelmi szempontokból, másrészt a piaci igények alapján – nem vitték el fémhulladéknak, hanem újra gyártásba vonták. Kicserélték a kopó, fogyó, forgó alkatrészeket, a legfrissebb szoftverekkel töltötték fel, felújították a teljes rendszert, és TDS400 Prémia Class márkanéven ismét piacra küldték. A „gyártás” folyamata hihetetlenül kedvező, 50%-kal alacsonyabb áru rendszereket eredményezett, amelyek azonban a raktárkészlet végessége miatt korlátozott számban állnak rendelkezésre. További részletek a multifunkciós plotterről a www.oce.hu oldalon olvashatók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.