Új szemszögből az iskolák biztonságáról

|

Az Axis digitális megfigyelő rendszerének egyik előnye a költséghatékonyság: a telepítési költségek alacsonyak, kevés kábelezésre van szükség, és a rendszer a meglévő számítógépeken futhat.

A cég hálózatos eszközeinek alacsony a fenntartási költsége, a képeket egy számítógép merevlemezére menti, ami egy egyszerű és költséghatékony tárolási megoldás. Ezen felül az Axis hálózati termékei a modern digitális technológiát alkalmazzák. Mindez azt jelenti, hogy mindegy általános iskolának, gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek választja a megfigyelő rendszert, mindig talál olyan Axis megoldást, amely tökéletesen kielégíti igényeit. Napjainkban a diákok és a tanárok zaklatás és erőszak fenyegetettségében élnek. Az iskola nyilvános területein használt megbízható hálózati kamerák jelenlétében megnyugtatóbb légkörben, felszabadultabban dolgozhatnak ezek után. A megfigyelhető területek magukba foglalják a külső területeket, mint épületek közötti átjáról, utak és a beltéri helyszíneket, mint étterem, iskolai folyosókat egyaránt. Az iskolai órákon kívül ugyanez a megfigyelő rendszer használható az iskolai vagyon távoli megfigyelésére és a vandalizmus megelőzésére. Egy modern, beépített mozgásérzékeléssel rendelkező rendszer riaszthatja a biztonsági embereket, automatikusan valós idejű képeket továbbít nekik, hogy azonnali döntéseket tudjanak hozni a kapott információk alapján. Egy másik érdekes felhasználási alkalmazása ennek a technológiának a „távoktatás”. Egy Axis hálózati video megoldás lehetővé teszi, hogy a távol maradó diákok adott helyszínről is megnézhessék, meghallgathassák az előadásokat. Az elmúlt négy év alatt az Axis számos megoldást telepített oktatási intézményekbe az egész világon. A hálózati kamerákat egyre nagyobb számban használják iskolai és más oktatási intézményekben biztonsági megfontolásból és játszóterek, folyosók, hallok és osztálytermek távoli megfigyelésére. Miért válasszon Axis hálózati videót? • Számos helyszín videó anyaga elérhető akár egyetlen helyről is, hogy védeni tudja a személyzetet és a berendezéseket. • Csökkentheti hibás riasztásai számát. • Használhatja meglévő infrastruktúráját és CCTV eszközeit az alacsony indulási és fenntartási költségekért. • Rugalmas, skálázható és nyitott rendszer – ami különleges igényeit is képes teljesíteni. • Garantáltan jövőbiztos technológia.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.