Új üzleti portál az Atigristől

|

Az Atigris Informatika rövidesen elindítja kísérleti jelleggel a vienna.hu online állás- és munkaközvetítő új üzleti portálját.

Az Atigris Informatika rövidesen elindítja kísérleti jelleggel a vienna.hu online állás- és munkaközvetítő új üzleti portálját. A portál az álláskeresők számára az alábbi szolgáltatásokat biztosítja: portál regisztráció és regisztráció érvénytelenítése, önéletrajz, szakmai ismeretek, állással kapcsolatos elvárások rögzítése, frissítése, keresési lehetőség az aktuális meghirdetett állásajánlatok között, a meghirdetett állásajánlatok adatainak megtekintése, jelentkezési lehetőség a meghirdetett állásajánlatokra, korábbi jelentkezések nyilvántartása, korábbi jelentkezések érvénytelenítése, szakmai ismeretek és elvárások egyezősége esetén értesítés betöltetlen pozíciókról. A portál az Atigris üzleti partnerei számára az alábbi szolgáltatásokat biztosítja: új, betöltetlen álláslehetőségek, pozíciók meghirdetése, frissítése, karbantartása, régi betöltött álláslehetőségek érvénytelenítése, meghirdetett pozíciókra jelentkezők nyilvántartása, meghirdetett pozíciókra alkalmas jelöltek kiválasztása a regisztrált álláskeresők közül. A portálon keresztül elérhetőek az Atigris további üzleti szolgáltatásai is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.