Új vezeték nélküli Acces Pointokkal erősít a ZyXEL

|

A ZyXEL új vezeték nélküli access point sorozattal erősíti pozícióját a vezeték nélküli eszközök piacán. Az NWA5120 család az 802.11 a/b/g/n szabványoknak megfelel, szélessávú és megbízható internetkapcsolatot biztosít, átfogó lefedettséggel. Az eszközöket elsősorban a többterű, nagy területű épületek igényeire szabták: ideálisak hotelek, iskolák, bevásárlóközpontok számára, ahol olyan, mindenütt rendelkezésre álló stabil internet kapcsolatra van szükség, melyet egyszer sokan vesznek igénybe.

Az innovatív mobil technológiák és alkalmazások töretlen fejlődésének köszönhetően a felhasználók egyre jobban támaszkodnak hordozható eszközeikre mind az üzleti, mind a magánéletben. Egyre nagyobb az igény, hogy a különféle mobil szolgáltatások, az információközlés lehetősége, az audio és videotartalmak letöltése, megosztása bárhol és bármikor elérhetőek legyenek. A jövő vezetéknélküli szabványainak megjelenéséig még mindig a Wifi Hotspot-ok kialakításának technológiája bizonyult a leghatékonyabbnak, ha azonnali, átfogó vezeték nélküli kapcsolatra va szükség. A ZyXEL új NWA5120 access point sorozata különleges, kettős funkciójú kialakításával emelkedik ki a versenytársak hasonló eszközei közül. A készülék nem csak egy önálló hozzáférési pont, hanem egy vezeték nélküli LAN vezérlő segítségével egy erős vezérelt WLAN megoldást is kínál. A későbbiekben a telepítések, konfigurációk automatikusan aktiválódnak az access point installálásakor, ezáltal is tehermentesítve a rendszergazdát. Az eszköz sokoldalúságának köszönhetően lehetővé válik gyorsan, minimális nehézséggel alkalmazkodni a vezeték nélküli hálózat iránti megnövekedett igényekhez, különösen akkor, ha olyan helyeken kell a Wifi csatlakozási pontot bővíteni, mint péládul a bevásárlóközpontok vagy szállodák. Mindezek mellett az új access pointok úttörőnek számítanak a Wi-Fi CERTIFIED Passpoint™ program érvényesítésével. A kompatibilitás lehetővé teszi a különböző mobileszközök számára az automatikus, zökkenőmentes hálózati elérést a hálózati adatok ismételt megadása nélkül. Ez maximális kényelmet bizotosít a felhasználók számára, ami különösen fontos a vezeték nélküli hálózatok esetében. A skálázhatóság mellett megbízható, minőségi teljesítményt és Wifi lefedettséget is ígér az eszköz. A termékcsalád NWA5123-NI tagjána esetében - azon túl, hogy támogatja a fejlett 802.11n vezetéknélküli technológiát - a felhasználók választhatnak a 2.4GHz sáv vagy az 5GHz-es sáv között. A dual-band mechanizmus javítja a lefedettséget és a teljesítményt, valamint mintegy 50 százalékkal csökkenti a forgalom torlódását. A vezeték nélküli hálózatok biztonsága mindig központi kérdés, különösen nyilvános környezetben. Az új NWA5120 sorozat kétszintű védelmet biztosít (SSID és Layer-2 isolation). Akár 8 azonosító is megadható a külnböző WLAN, Wifi biztonsági és hitelesítési konfigurációkhoz. A Layer-2 isoltation pedig megakadályozza, hogy a hálózatra kapcsolódó felhasználók lássák egymást és kommunikáljanak egymással. Ellentétben a hagyományos access pointokkal, a sorozat tagjainak füstérzékelő szerű kialakítása lehetővé teszi a mennyeztre, falra szerelhetőséget, anélkül hogy a belső dekorációt bárhol megbontaná. A PoE (Power-over-Ethernet) kialakításnak köszönhetően minimalizálhatóak a holt pontok és fokozható a teljesítmény. A sorozat tagjai szeptemberben kerülnek piacra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.