Új vezető az SAP globális közszolgáltatási üzletágának élén

|

Az SAP a Nevada állambeli Clark County - egy SAP-t használó megye, ahol Las Vegas is található - korábbi főinformatikusát, Rod Masseyt bízta meg globális közszolgáltatási üzletágának vezetésével.

Massey több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik a helyi önkormányzati szervek informatikai megoldásainak területén. Clark County informatikai vezetőjeként ő irányította a megye 2600 alkalmazottat és 40 különböző ügynökséget és részleget érintő SAP-bevezetését. A közszektorért felelős globális vezetőként Massey feladata, hogy az SAP kormányzati ügyfeleivel meglévő kapcsolatokat ápolja és kiszélesítse, valamint továbberősítse az SAP-nak az iparágban betöltött vezető szerepét. A szakember közvetlenül Tom Shrink, az SAP globális közszolgáltatási üzletágának élén álló elnök irányítása alatt dolgozik majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.