Új Xerox széles formátumú berendezés nagy sebességű, precíz nyomtatáshoz

|

Az új termék ideális építészeti, kivitelezői és mérnöki cégek számára, de kiváló befektetés nyomdai és fénymásoló szolgáltatóknak is.

Amikor építőipari tervrajzok vagy látványtervek nyomtatásáról van szó, elfogadhatatlan, hogy a pontosság a sebesség rovására menjen. Ezekre a kihívásokra ad választ a Xerox vállalat új Xerox széles formátumú 6622™ megoldása, amely nagy sebességgel állít elő tiszta, éles és részletgazdag nyomatokat. Amellett, hogy a nyomdaipari szolgáltatók — például bérnyomdák vagy fénymásoló szalonok — igényeit is kielégíti, az új széles formátumú fekete-fehér digitális nyomtató, fénymásoló és lapolvasó kiválóan megfelel mérnöki, valamint építőipari tervező és kivitelező cégek reprográfiai osztályai számára, ahol műszaki rajzokat kell könnyen elérhetővé tenni és gyorsan sokszorosítani. A Xerox széles formátumú 6622 megoldás percenként 22 darab D/A1 méretű (61 cm × 91,4 cm) oldal nyomtatására képes. A berendezés kristálytiszta 600 × 1800 dpi felbontásban nyomtat, illetve 600 × 600 dpi felbontásban szkennel. A beépített színes lapolvasóval javíthatunk az elhasználódott eredeti példányok digitális képén: az automatikus háttér-elnyelő funkció segítségével készített másolatokon kevésbé feltűnőek a maszatokat és gyűrődések, így a kopott, sérült dokumentumok értelmezése is egyszerűbb. A színes érintőképernyős felületen ellenőrizhető a beolvasott lapok előnézeti képe, így elkerülhetők a tévedések, és a rossz minőségű vagy a felesleges nyomatok. A 6622-es megoldás motorja ugyanaz a Xerox’s FreeFlow® Accxes® Print Server szoftver, amely a Xerox teljes monokróm széles formátumú termékkínálatának szoftverhátterét biztosítja. A FreeFlow Accxes szoftvernek köszönhetően minden széles formátumú Xerox berendezés ugyanazokkal a vezérlőprogramokkal működik, azonos szolgáltatásokat nyújt, és egyformán működik. Ezek a közös pontok segítenek minimálisra csökkenteni a betanítási költségeket, és nagyban megkönnyítik az új berendezésre történő átállást. A már kialakult munkafolyamatokba könnyen beépíthető FreeFlow Accxes több területen is megkönnyíti felhasználói dolgát: a nyomtatási sorok átfogóbb kezelésével a korábbi dokumentumok egyszerűen újranyomtathatók; a lapolvasóval a dokumentumok automatikusan a nyomtató-kiszolgáló postafiókjaiba, hálózati FTP helyre vagy távoli nyomtatóra irányíthatók; a szín-kalibráció pedig összehangolható más hálózati nyomtatókkal. A Xerox széles formátumú 6622 megoldás kapható lesz egy- és többfunkciós kiépítésben is — az előbbi kizárólag nyomtatási szolgáltatásokat kínál, az utóbbi lapolvasási és fénymásolási szolgáltatásokkal is kiegészül. Az új termékkel kibővül a vállalat műszaki nyomtatásra szánt széles formátumú nyomtatóinak változatos termékskálája, amin eddig többek között a Xerox széles formátumú 6204® megoldás, a Xerox széles formátumú 6604/6605™ megoldás és a Xerox 6279™ széles formátumú megoldás is szerepelt. A Xerox széles formátumú 6622 megoldás 2010 májusától lesz elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.