Újabb költségkímélő megoldás az Océ-tól!

|

Mostantól egy Océ szkennerrel több nyomtatót vezérelhet! Ez remek lehetőséget ad a műszaki dokumentálás költségeinek csökkentésére.

Az Océ széles formátumú nyomtató és másoló rendszerei fejlődésük újabb mérföldkövéhez érkeztek. A cég megoldásai fejlesztésénél hagyományosan a hatékonyságot tartotta és tartja kiemelkedő fontosságúnak, amelyet a felhasználók nap mind nap tapasztalhatnak: rendkívül egyszerű kezelés, magyar nyelvű kezelőfelületek, kiegészítő szoftver alkalmazások sokasága, amik a műszaki dokumentum-kezelés mindennapi problémáira adnak választ. A legújabb fejlesztések eredményeképp az Océ TCS szkennerek egyszerre több nyomtatóval alkothatnak teljesen integrált multifunkciós rendszert. Eddig a felhasználóknak jellemzően két multifunkciós rendszerre volt szükségük a teljes dokumentum-kezelés megoldására – egy a nagyobb mennyiségű fekete-fehér, egy a színes rajzokra -, két multifunkciós rendszer pedig értelemszerűen két szkenner egységet tartalmazott. Mostantól azonban a felhasználóknak nem szükséges feleslegesen több szkennert megvásárolni és üzemeltetni! Az új TCS szkennerek több – akár 5 darab – nyomtatót vezérelhetnek egyszerre oly módon, mintha azzal az adott nyomtatóval alkotnának tökéletesen integrált multifunkciós berendezést. Ehhez csupán ki kell választani a szkenner magyar nyelvű kezelőpaneljén a kívánt nyomtatót – például TDS450 vagy TCS500 – és már készíthetők is a másolatok, legyen szó fekete-fehér vagy színes rajzokról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.