Újabb nagykereskedővel bővült a ZyXEL partnereinek köre

|

Tovább bővült a ZyXEL termékek hazai nagykereskedőinek száma, a Ramiris Europe Kft. márciustól működik együtt a céggel disztribútorként. A Ramiris a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője ma Magyarországon, ezért az együttműködés fontos előrelépés mindkét cég életében.

„A Ramiris üzletpolitikája és gazdasági mutatói példaértékűek ebben a szegmensben. Partnereit egyre bővülő termékpalettájából mind magasabb színvonalon szolgálja ki, ez pedig különösen szimpatikus volt számunkra és megegyezett saját politikánkkal” – mondta el az együttműködés kapcsán Szilvási Ákos a ZyXEL Hungary & SEE Channel Sales Managere. „Természetesen, mint a többi nagykereskedőnk esetében, a Ramirisen keresztül is elsősorban az egyre szélesebb viszonteladói kereskedelmi hálózatunk igényeinek kívánunk megfelelni. A hagyományosan három jól elkülöníthető piaci célszegmens – otthoni és SoHo termékek, üzleti megoldások valamint szolgáltatói megoldások – közül elsősorban az otthoni és kisirodai üzleti megoldások területen várunk komoly bővülést ettől a lépéstől” – hangsúlyozta a szakember. A Ramiris folyamatosan termékköre bővítésén fáradozik. Az elmúlt évek munkája lehetővé tette, hogy a cég a hasonló forgalmazóknál szélesebb választékot nyújthat viszonteladóinak. Termékstruktúrája sokat változott az elmúlt időben, a magasabb minőségű, márkás termékek törtek előre, működésében a hangsúlyt saját disztribúciós termékeire helyezi. A nagykereskedők elérhetőségei és a ZyXEL viszonteladó kereső elérhető a cég weboldalán (zyxel.hu) a „Partnereink” menüpont alatt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.