Újabb szoftverrel erősödhetnek a hazai nonprofitok- bemutatják az igénybe vehető megoldásokat

|

Újabb szoftverrel bővült a Civiltech Program, melynek keretében nonprofit szervezetek igényelhetnek modern informatikai megoldásokat. Az SAP Lumira nevű üzleti intelligencia szoftverével különösebb informatikai tudás nélkül készíthetnek kimutatásokat, és elemzéseket a szervezetek.

A szoftver használatával például hatékonyabbá tehető az adományozók megszólítása, a nonprofitok teljesítményének visszamérése, eredményesebbé tétele, a tevékenység elemzése, professzionális bemutatása, a pályázati anyagok jobb alátámasztása. Az alkalmazást ingyenesen vehetik igénybe Magyarországon bejegyzett közhasznú egyesületek, alapítványok, közalapítványok. A rendelés menete, illetve a további szabályok a NIOK Alapítvány által működtetett CivilTech program honlapjáról érhető el. A CivilTech program kínálatában ezzel együtt már 172 különböző szoftver érhető el. A szoftvereket olyan cégek bocsátják a hazai nonprofit szervezetek számára, mint a Cisco, a Microsoft, az SAP, a Symantec. A program működése során, eddig már több mint 800 szervezet regisztrált, és 920 adományozás történt, melyek piaci értéke meghaladja az 1 milliárd forintot. A NIOK Alapítvány, és az egyik szponzor, az SAP annak érdekében, hogy bemutassa a Civiltech programban kínált megoldásait, workshopot szervez. Az október 30-ai, ingyenes budapesti előadásra minden olyan hazai nonprofit szervezetet várnak, melyek hatékonyabbá szeretnék tenni működésüket. Bővebb információk a rendezvényről a www.civiltech.hu oldalon találhatóak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.