Vadonatúj dome kamerák az Axis-tól

|

Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának világszinten vezető gyártója bemutatta kompakt kialakítású dome hálózati kameráit, az AXIS M3011-et és M3014-et. A készülékeket úgy tervezték meg, hogy a süllyesztett - ezáltal feltűnésmentes kameraházat - egyszerűen és gyorsan lehessen telepíteni.

Egyaránt támogatják a többszörös H.264 és Motion JPEG videostream-eket, akár teljes képkockasebességgel is, de ugyanakkor szabadon optimalizálhatók a különböző minőségi követelmények és a sávszélesség függvényében. "Csupán 9 cm széles és mindössze 3 cm-re emelkedik ki a plafonból, így az AXIS M3011/M3014 az egyik legvonzóbb választás a feltűnésmentes kamerákat keresők számára."- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, Axis Communications hazai disztribútora. "A kamerák különleges kialakításuknak köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhetőek az álmennyezetre, ráadásul mivel újgenerációs termékcsaládba tartoznak, a H.264 tömörítési eljárásnak köszönhetően jó teljesítményt és egyedülálló képátviteli-képességeket nyújtanak." Az Axis M3011 VGA (640x480), míg az M3014 1,3 megapixeles (1280x1024) felbontással bír. A progresszív letapogatás révén torzításmentes, teljes felbontású képet adnak még a mozgó tárgyakról és emberekről is, így az azonosítás egyszerűbb feladat. A kamerák a H.264 és Motion JPEG videostream támogatásán kívül visszamenőlegesen kompatibilisek az MPEG-4 Part 2 technológiával is. A készülékeket borító gyűrű többféle színben kapható, hogy ezzel is alkalmazkodjon környezetéhez. A PoE funkciónak köszönhetően a kamera a hálózati kábelen keresztül kapja az energiaellátást, így nincs szükség külön tápkábelre és a telepítési költség is alacsonyabb. A kamerák a piac legfejlettebb biztonsági és hálózatfelügyeleti tulajdonságait kínálják: állandó teljesítményű HTTPS titkosítást, IEEE 802.1X hitelesítést, IPv4/IPv6 protokollváltozatokat és szolgáltatásminőség-kezelést (QoS). Az AXIS M3011/3014 hálózati kamerákat az AXIS Camera Station, valamint az Axis Application Development Partner program révén az iparág legnagyobb videófelügyeleti szoftvergyűjteménye támogatja. A készülékek az Aspectis Kft.-n keresztül lesznek elérhetők 2008. decemberétől.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.