Válság idején is rekord árbevételt ért el a SAS

|

A vállalat főként a recesszió hatásait mérséklő alkalmazásai terén tapasztalt növekedést Immár 33. éve folyamatos árbevétel-emelkedést realizál a SAS, bizonyítva, hogy bővülési képességét a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is képes megőrizni. A világ egyik meghatározó üzleti analitikai megoldásszállítójának elsősorban olyan alkalmazásai iránt nőtt meg a kereslet, amelyek az adatokból értékes információkat állítanak elő arra vonatkozóan, hogy miként tud a szervezet több pénzt megtakarítani, vagy még több bevételre szert tenni.

Immár 33. éve folyamatos árbevétel-emelkedést realizál a SAS, bizonyítva, hogy bővülési képességét a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is képes megőrizni. A világ egyik meghatározó üzleti analitikai megoldásszállítójának elsősorban olyan alkalmazásai iránt nőtt meg a kereslet, amelyek az adatokból értékes információkat állítanak elő arra vonatkozóan, hogy miként tud a szervezet több pénzt megtakarítani, vagy még több bevételre szert tenni. A SAS éves árbevétele 2,26 milliárd dollár volt 2008-ban, ami 2007-hez képest 5,1%-os növekedést jelent. Jelenleg az ügyfelek megtartását illetve új ügyfelek elérését támogató eszközei, valamint a kockázatkezelő és a teljesítményoptimalizáló alkalmazásai állnak az érdeklődés középpontjában. Ennek hátterében az áll, hogy válság idején felborulnak a megszokott gazdasági folyamatok, és az üzleti környezet nehezebben értelmezhetővé, kevésbé előrejelezhetővé válik. Azok a vállalatok, amelyek képesek ügyfeleiket megtartani, sőt új piaci réseket felfedezni és újabb ügyfelekre szert tenni, nemcsak túlélői, de nyertesei lesznek a gazdaság visszaesésének. Felértékelődik a pénzintézetek kockázatkezelési képessége is, amely alatt nem csupán a hitel, de a piaci és működési kockázatokat kell érteni. Versenyelőnyre tehetnek szert azok a szervezet is, amelyek hajlandóak erőforrásokat csoportosítani folyamataik optimalizálására, üzleti döntéseik gondosabb megalapozására. A SAS a legnagyobb fejlődést a feltörekvő piacokon, így a kelet-európai országokban érte el. Régiónkban a SAS a korábbi évek tendenciáját folytatta, és tavaly is ké tszámjegyű forgalomnövekedést ért el. Musza István a SAS Institute cégvezetője szerint „Ez az eredmény egyenes következménye annak, hogy a SAS egy stabil, nemzetközi hátterű vállalat, amelynek megoldásairól az üzleti szféra válság idején sem mond le. Mi több, ilyen gazdasági körülmények között még inkább fontossá válik az optimalizálás, a hatékonyságnövelés és a kockázatcsökkentés.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.