VI. magyarországi SPSS adatbányászati és adatelemzési konferencia

|

2007. november 6-án kerül megrendezésre a VI. magyarországi SPSS adatbányászati és adatelemzési konferencia a Corinthia Aquincum Hotel, Budapestben. Az esemény központi témája a statisztikai és adatbányászati modellalkotás, így azok figyelmére számít, akik már alkalmaznak elemzési, adatbányászati modelleket és tovább szeretnék tökéletesíteni azokat, illetve akiket érdekel, hogy hatékonyságuk növelése érdekében, milyen modern és kipróbált algoritmusokat alkalmazhatnak.

A konferencián többek között a következő vállalatok és intézmények eladásai lesznek hallhatók: CIB lízing, E.ON Hungária Zrt., Magyar Tudományos Akadémia SZTAKI, DataResearch Kft., Aegon Magyarország, BME, valamint a résztvevők hallhatják Dr. Mérő László, az ismert matematikus, publicista, pszichológus előadását Kiknek szól a VI. SPSS adatelemzési és piackutatási konferencia? Elsősorban azoknak, akik munkájuk során algoritmusokkal, modellekkel dolgoznak, és szeretnének munkájukhoz új tippeket, ötleteket szerezni. Továbbá azoknak, akik már használják az SPSS megoldásait modelljeikhez. Emellett azoknak akik, nem SPSS megoldásokat alkalmaznak modellalkotáshoz, de szeretnék megismerni, az egyik legfelhasználóbarátabb és leghatékonyabb piacvezető technológiát. A fentieken túl értékesítési és marketing területen dolgozóknak, piac,- és közvélemény-kutatóknak, elemzőknek, statisztikusoknak, üzleti döntéshozóknak és mindenkinek, aki érdeklődik az adatelemzés és adatbányászat iránt Regisztráció: www.spss.hu/konferencia vagy a 457-0561-es telefonszámon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.