Windows 7 migráció az Atigrissel

|

Az Atigris Informatika már számos Windows 7-re történt átállást levezényelt.

Windows 7 migráció az Atigrissel Az Atigris Informatika már számos Windows 7-re történt átállást levezényelt, és úgy tűnik nagyon sok ügyfele fontolgatja az átállást. A cég szakemberei a Windows 7 és az Office 2010 vagy a Windows 7 és az Office 20007 kombinációját látja a legszerencsésebbnek. A Windows 7, különösen a Microsoft szintén nemrégiben bejelentett szerverszoftvereivel együtt használva, számtalan új, a vállalati életben fontos szolgáltatást kínál. Így egyebek mellett zökkenőmentes távmunkát, magas szintű felügyeletet és kezelhetőséget, miközben sokkal biztonságosabb elődjeinél. Egy átállásnál problémát jelenthetnek a hardverek, az alkalmazások, a felhasználói adatok biztonságos mentése. Az áttérés megkezdése előtt mindenképpen tisztában kell lenni azzal, hogy mit lehet futtatni a Windows 7-en és mit nem. Nem csupán az egyes alkalmazások kompatibilitását kell ellenőrizni, hanem azt is, hogy a teljes környezet működőképes-e az új operációs rendszer alatt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.