Zöld megoldások a Paxtonnal!

|

Belegondolt már abba, hogy egy hétvégére bekapcsolva felejtett elektromos berendezés mennyi energiába és pénzbe kerül?

Anglia vezető beléptetőrendszer gyártója, a Paxton Access, piacra dobott egy innovatív Proximity olvasót, ami segít a létesítmény menedzsereknek villamos energia költséget csökkenteni az energián keresztül. A találóan elnevezett Energy Saving olvasó garantálja, hogy a világítás, légkondícionáló és más elektromos berendezések lekapcsolódnak ha az adott szoba vagy terem kirül. Az olvasó előlapját úgy alakították ki, hogy a felhasználó a proximity kártyáját belehelyezhesse. ekkor az olvasó aktivál egy relét, ami engedélyezi a csatlakoztatott berendezések bekapcsolását. Amikor a kártyát kiveszik, a relé lekapcsolja az elektromos berendezéseket. A növekvő energia árak miatt minden cég keresi a megoldást, hogy hogyan lehetne a számláit csökkenteni. Nagyon könnyű felkapcsolva felejteni a világítást vagy a légkondícionálót egy forgalmas munkahelyen. „Az Energy Saving olvasó biztosítja, hogy a dolgozók ne felejthessék bekapcsolva a különböző elektromos berendezéseket.” – mondta Kovács Zoltán az Aspectis termékmenedzsere. „Az energia megtakarítás garantált, hiszen a dolgozóknak szükségük van a kártyára, hogy nyithassák az ajtókat a beléptetőrendszerrel védett területeken. Amint kiveszi a kártyát, hogy kimehessen az ajtón, a világítás és a légkondícionáló automatikusan lekapcsol.” Cégek, akik már használnak Paxton Net2 vagy Switch beléptetőrendszert, egyszerűen és gyorsan telepíthetik az olvasót minden irodába, tárgyalóterembe, konferenciatermekbe és minden olyan helyre, ahol a különböző nagyfogyasztású berendezések hozzájárulnak a magas energiaszámlákhoz. A rendszer nemcsak fokozza a biztonságot, hanem kiváló lehetőséget is ad az energiafogyasztás kontrolálására. Az Energy Saving olvasót használhatjuk olyan helyeken is, ahol szigorú egészség- és munkavédelmi szabályokat kell betartatni vagy felszerelhetjük veszélyes munkagépekre, ezzel biztosíthatjuk, hogy csak az arra jogosult, képzett személy használhassa a proximity kártyája behelyezésével. További információ: ASPECTIS Kft. 1158. Budapest, Késmárk u. 11-13.; Tel.: 1-414-1022; info@aspectis.hu; www.belepteto.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.