ZyXEL - A Cannes-i filmfesztivál hivatalos IT megoldás szállítója

|

Fontos sikert könyvelhetett el a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. A Cannes-i filmfesztivál a ZyXEL megoldásait választotta a közel két hetes esemény IPTV háttér architektúrájának kialakításához. A ZyXEL termékeknek a filmes „fieszta” mind a 12 napján napi 24 órában kell zökkenőmentesen biztosítaniuk a képi és filmes tartalmak kezelését, és célba juttatását.

A Cannes-i filmünnep fotóinak, videóinak az eseményen résztvevő újságírók és tévések munkájához folyamatosan rendelkezésre kell állniuk, sőt, ezzel párhuzamosan olyan médiumok hálózatába is felkerülnek, mint a CanalSat, a Canal + az Orange TV, az orange.fr, az Orange World mobiltartalom szolgáltató rendszere, és a Cannes-i városi kábeltelevízió. Az átfogó igényrendszer kielégítésére a ZyXEL IPTV architektúráját „vetette be”, a ZyWALL USG 300 tűzfalakkal, a GS220024P PoE Gigabit Ethernet Switch-ekkel és HD encoderekkel chassis set-top boxokban valamint helyi kiemelt megoldásszállító és rendszerintegrátor partnerét vonta be az IPTV projekt megvalósításához.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.