Hirdetés
. Hirdetés

A Computerworld új névvel, megújult magazinnal lép új szintre - itt vannak a részletek

|

A magyar informatikai iparágban évtizedek óta elismert szakembergárdával indult új exkluzív informatikai és üzleti magazin, a ComputerTrends.

Hirdetés

2023. december 20-án jelent meg utoljára a B2B piac legpatinásabb üzleti informatikai szaklapja, a Computerworld. Az öt és fél évtizedes múltra visszatekintő, amerikai gyökerekkel rendelkező IT-magazin helyett egy olyan, minden részletében új exkluzív kiadvány jelenik meg a magyar piacon, amelynek szakmai hátterét továbbra is a szektor ismert és elismert szerzői és szerkesztői biztosítják. A vadonatúj lap jobban tükrözi azt a világot, amelyben a számítógép csak egy fogaskerék az életünk minden szegmensét nap mint nap átalakító fejlett technológiai rendszerben.

A ComputerTrends a friss és jövőbemutató trendeket követve, hasznos információkkal nyújt útmutatást a gazdasági élet minden szereplőjének, eligazítva őket az üzleti informatika világában - közelebb hozva, és érthetővé téve a vállalati IT minden szegmensét.

Az új print szaklap és a január 22-én megújuló online weboldala, a computertrends.hu, valamint közösségi média felületei az informatikai és üzleti hírek, események, irányváltások, kutatások hiteles forrása lesz, amely segíti a szervezeteket és azok C-szintű vezetőit a vállalati szoftverek, eszközök, felhő, mesterséges intelligencia és kiberbiztonsági megoldások kiválasztásában és használatában.

A ComputerTrends konferenciáin és egyéb eseményein a döntéshozók megismerhetik a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, és hasznos megoldásokhoz, naprakész információkhoz juthatnak munkájuk hatékonyabbá tételéhez. Emellett tovább bővül a B2B szegmens által nyújtott szolgáltatások köre, a tartalommarketing és a közösségi média marketing teljes kínálatával.

Tehát, az új, fejlett technológiákkal és trendekkel foglalkozó szaklap 2024. január 17-étől érhető el, havonkénti megjelenéssel, míg online változatát a jövő héttől a computertrends.hu oldalon találja.

Szerkesztőségünk jó olvasást kíván!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.