Hirdetés
. Hirdetés

Az Ericsson előfizetéses szolgáltatást indít a távoli irodák számára

|

A világjárvány miatt a munkavállalók többsége otthonról dolgozik, ami kihívások elé állítja a vállalatokat a dolgozók informatikai támogatásának biztosítása és a hálózatok védelme terén.

Hirdetés

A svéd Ericsson bemutatta az észak-amerikai piacon a távmunkát segítő előfizetéses szolgáltatását. Ez lehetővé tenné a kisvállalkozások alkalmazottai számára, hogy perceken belül elkezdjenek otthonról dolgozni, és hozzáférjenek a licencelt alkalmazásokhoz, a felhőalapú tároláshoz és a biztonsági eszközökhöz.

A távközlési berendezések gyártójaként ismert vállalat azokután, hogy az 5G-eszközök értékesítéséből profitált, és most más üzleti területeken is szeretné megvetni a lábát. Ehhez egy igen komfortos szolgáltatást találtak ki. Az üzleti ügyfelek alkalmazásokat vásárolhatnak egy piactérről, bármilyen eszközről hozzáférhetnek a platformhoz, és nem lenne szükségük külön informatikusra a rendszer beállításához.

Hirdetés

Nemcsak percek alatt aktiválhatók a dolgozók, hanem azt is eldönthetik, hogy mely alkalmazottak kaphatnak hozzáférést bizonyos alkalmazásokhoz vagy képességekhez - mondta ÅsaTamsons, a technológiák és új vállalkozások üzletágának vezetője.Hozzátette, hogy az előfizetés munkavállalónként havonta 100 dollár körül kezdődik.

Az Ericsson különböző vállalatokkal kötött együttműködést, hogy hozzáférést adjon olyan üzleti alkalmazásokhoz, mint a Microsoft Office csomag vagy a felhőalapú grafikai tervezőszoftverek.

A vállalatnak azonban várhatóan a távoli asztali termékeket kínáló kisebb cégek konkurenciájával kell szembenéznie, amelyek az olyan nagy technológiai vállalatoknak, mint a Microsoft és a Cisco, ajánlanak távmunkát kiszolgáló szoftvereket.

Az Ericsson becslése szerint az Egyesült Államokban a virtuális munkaterületek teljes megszólítható piaca mintegy 90 milliárd dollár, ami a munkaerő nagyjából 40 százalékát jelenti. A világjárvány miatt a munkavállalók többsége otthonról dolgozik, ami kihívások elé állítja a vállalatokat a dolgozók informatikai támogatásának biztosítása és a hálózatok védelme terén.

Az Ericsson közölte, hogy a platform előfizetéseinek értékesítésére a Telarus technológiai szolgáltatásokat forgalmazó céggel kötött partnerséget.A vállalat 2020 márciusában két alkalmazottal kezdett el dolgozni a szolgáltatáson, később több mint 100 dolgozót vett fel, és megvásárolt egy virtuális asztallal foglalkozó céget - közölte a Tamsons.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.