Hirdetés
. Hirdetés

Az összes határátkelőhelyeken, még a Ferihegyen is leállt az IT-rendszer

|

Az országos informatikai probléma még a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret sem kímélte.

Hirdetés

Informatikai rendszerprobléma merült fel 2022. december 3-án 2 óra 45 perctől a összes határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - jelentette az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A szakemberek azonnal megkezdték a rendszerhiba elhárítását, amit igen gyorsan megtaláltak, így 3 óra 5 perctől a határforgalom ismét zavartalan.

A külföldre utazóknak ilyenkor érdemes elindulás előtt tájékozódni a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Mint ismeretes, legutóbb október 29-én volt egy leállás, de az a repteret nem érintette. Akkor könnyített határellenőrzést vezettek be, így nem alakult ki jelentős várakozási idő a hajnali órákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.