Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Gartner webináriumok

|

Noha még majdnem egy hónap van hátra 2013-ból a döntéshozók többsége már a 2014-es stratégiában gondolkodik.

Hirdetés

Sok a kihívás: a Gartner Symposium fő üzenete, a Leading in a Digital World magába foglalja a Bring Your Own Device-trendtől a megfelelő infrastrukturális ökoszisztéma kialakításán keresztül az IT-biztonság új megoldásáig mindazokat a fókuszpontokat, amelyeket egy IT-vezető sem hagyhat figyelmen kívül.

Annak érdekében, hogy koncentrált tudást vihessenek magunkkal a következő évre a Gartner magyarországi képviselete az ITango december hónap minden napján egy új webináriumot tesz ingyenesen meghallgathatóvá, ahol az év közben összegyűjtött információmennyiséget a legnagyobb szakértők interpretálásában adják át.

A webináriumokról többet is megtudhat az ITango weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.