Hirdetés
. Hirdetés

Jövőre is lesz InfoBál

|

Hagyományteremtő szándékkal február első szombatján rendezték meg az első magyarországi InfoBált, s a szervezők már most kijelölték a nagy sikerű esemény jövő évi időpontját. A Budapest Marriott Hotel báltermében 2016. február 6-án ismét együtt búcsúztathatják a telet a kormányzat és az infokommunikációs szektor vezető képviselői.

Hirdetés

Az InfoBál nem csupán egy az év iparági rendezvényei közül: jótékonysági jellegével, a klasszikus báli tradíciókat felelevenítő kiemelkedő minőségével egyedülálló eseménnyé emelkedett az idei báli szezonban. A főtámogatók, a Makor Kft. és az Innosmart Kft. valamint a szervezők, a Magyarországi Aktív Kommunikációs és Társadalmi Fejlődésért Felelős Egyesület (MAKOM), Urbán Viktor és segítőtársaik munkáját dicsérik a bál vendégeinek egyöntetűen pozitív visszajelzései.

 

 

Megtisztelte részvételével az első, 250 vendéget vonzó InfoBált egyebek között Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, dr. Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára, dr. Balog Ádám, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és a Monetáris Tanács tagja, Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnöke, Soltész Attila és Kállay Kristóf, az Infotér elnöke, illetve elnökségi tagja, valamint Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós. Mester Sándor asztalához elfogadta a meghívást a magyarországi infokommunikációs ipar kezdetének négy kiemelkedő hőse, Kürti Sándor, Prószéky Gábor, Szlankó János és Gerényi Gábor.

 

A jótékonysági tombolán összegyűjtött pénzt a Csodalámpa Közhasznú Alapítvány kapta, amely életüket veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek álmainak és kívánságainak teljesülését segíti.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.