Hirdetés
. Hirdetés

Költségcsökkentés és egyszerűbb üzemeltetés a cél

|

Ingyenes online tájékoztató az Oracle PaaS lehetőségeiről.

Hirdetés

Sok társaság küzd azzal a problémával, hogy a növekvő informatikai infrastruktúra üzemeltetése egyre nagyobb odafigyelést, erőfeszítést és költséget emészt fel. Egyrészt a nagyméretű adatbázisok, a rendszerek egyre növekvő komplexitása, másrészt a bővülő felhasználói kör kezelése állítja kihívás elé az üzemeltetőket. Az Oracle PaaS (Platform as a Service) felhőben elérhető szolgáltatásai választ adnak ezekre a kihívásokra. A rendszerről ingyenes webes előadást szerveznek november 27-én.

Bonyolult folyamatok jellemzik az informatikai rendszerek fejlesztését, a kódolást, a tesztelést és az üzemeltetést sok cégnél. Ennek oka lehet, hogy a vezetők nem nyitottak új megoldásokra, vagy nem is ismerik a technikai lehetőségeket. A halogatás eredménye, hogy egyre több emberi erőforrást és pénzt kell ráfordítani, hogy megőrizzék a működőképességet.


Az Oracle PaaS szolgáltatásairól szóló webes előadás bemutatja, hogyan tudnak és hogy felhőplatform segítségével megszabadulni a fölösleges üzemeltetési feladatoktól és költségektől, miként rövidíthetik az alkalmazások fejlesztési idejét.

A november 27-én tartandó ingyenes webináriumon a résztvevők megismerhetik az Oracle PaaS legfontosabb tulajdonságait, amelyek lehetővé teszik alkalmazásaik gyors üzembe helyezését, valamint az igény szerint alakítható kapacitást és költséget. A felhőkörnyezetben működő PaaS előnye többek között, hogy a felhasználó maga helyezheti üzembe a fejlesztési és tesztelési környezetet, alkalmazásokat készíthet anélkül, hogy különféle hardveres és szoftveres beállításokat kellene elvégeznie, együttműködhet más fejlesztőkkel és tervezőkkel. A rendszerben könnyen megtanulja a felhasználó, hogyan üzemeltesse és méretezze az alkalmazásokat a gyorsan változó igényeknek megfelelően. A PaaS alapú megoldásokkal rövidtávon költséget takaríthat meg.

Az Oracle ingyenes online rendezvényére informatikai döntéshozók és fejlesztők jelentkezését egyaránt várják a szervezők.



Regisztráljon itt a webináriumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.