Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok a Microsofttól

|

Kiadta a Microsoft a vállalati e-mail szerver Exchange 2019 nyilvános előzetes verzióját. A szoftver végleges változatát a tervek szerint idén ősszel kezdik majd el árusítani.

Hirdetés

Tavaly szeptemberi ígéretét betartva a szoftvergyártó óriás már nyilvánosságra hozta az Office 2019 windowsos és maces változatának előzetesét. Az irodai csomag alkalmazásainak előzeteseihez hasonlóan az Exchange 2019 bétájában is olyan szolgáltatásokat találunk, amelyek már rég megvalósultak az alkalmazások Azure-alapú verzióiban. Emiatt a cég vállalati infrastruktúrában futtatható programjai amolyan másodosztályú szoftvereknek tekinthetők, mivel soha nem érik el az Office 365 előfizetőknek kínált funkcionalitást.

Hirdetés

A Microsoft nem titkolja, hogy az Office 365-öt részesíti előnyben a helyszínen futtatható szoftverekkel szemben, ami szinte bocsánatkérésnek tűnik az Exchange 2019 előzetesének a megjelenésekor. Komolyan hiszünk abban, hogy az Office 365 a legjobb és a leginkább költséghatékony felhasználói élményt nyújtja vásárlóinknak, de megértjük, hogy egyes ügyfeleinknek okuk van arra, hogy a házon belül futtatható verziókat válasszák, olvashatjuk az Exchange fejlesztői csapat céges blogbejegyzésében.

Az Exchange végleges változata a Windows Server 2016 Core, a Windows Server 2019 Core vagy a Windows Server 2016/2019 with Desktop Experience kiszolgáló operációs rendszerekkel lesz használható.

Ami az újdonságokat illeti, az Exchange 2019-en továbbfejlesztették a keresést a Bing technológia segítségével, így az gyorsabbá vált és jobb eredményeket ad, állítják a fejlesztők. A helyben futtatható verzió tartalmazni fogja az egyszerűsített naptármegosztási funkciót, amely már elérhető az Office 365 előfizetői számára.

Az Exchange 2019 előzetes változata innen tölthető le lemezképként iso formátumban, mérete közel 6 gigabájt.

Az Exchange 2019 előzetese mellett a Microsoft ugyancsak kiadta a Skype for Business Server 2019, a SharePoint Server 2019 és Project Server 2019 béta-változatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.