Az MFB felkészült az uniós források közvetítésére

|

A lehető legrövidebb időn belül elérhetővé teszik a hitelprogramokat.

Az MFB felkészült a 2027-ig tartó uniós finanszírozási ciklus hitelprogramjainak közvetítésére - közölte a társaság.

Az MFB azt ígéri, hogy az uniós forrásokról szóló megállapodást követően a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé teszi a hitelprogramokat.

A közvetítő szerepet betöltő az MFB Pont Plusz hálózat kialakítására meghirdetett közbeszerzési eljárás lezárult, az eljárás eredményeként az MBH Bank és a Gránit Bank bizonyos fiókjaiban lesznek elérhetők a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára meghirdetett kiírások - közölték.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) joggyakorlása alá tartozó MFB 2016-ban kezdte meg az előző uniós ciklus pénzügyi eszközeinek közvetítését. Az MFB Pontok hálózata kereskedelmi bankfiókban biztosított szakértő segítséget és forrást a vállalkozások, illetve magánszemélyek számára.

Három operatív program keretében kockázati tőkeprogramok, kombinált és önálló hitelprogramok, valamint lakossági hitelprogramok lebonyolítása zárult le kutatásfejlesztési, infokommunikációs, energiahatékonysági, vállalati technológiafejlesztési területen - olvasható a közleményben.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.