Fejlesztette telephelyét a nyíregyházi Color Pack

|

Növelték az automatizációt és az energiahatékonyságot.

Korszerűsítette és fejlesztette gyártási tevékenységét a nyomdaipari szolgáltatásokkal foglalkozó nyíregyházi Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt., a beruházásra uniós forrásból csaknem 386 millió forintot fordítottak.

A projektben gyártási tevékenységük bővítését és korszerűsítését valósították meg, növelték az automatizációt és az energiahatékonyságot.

Mint írták, a megvásárolt, jelenleg a technológiai sor végén üzemelő új ragasztó- , vágó- és stancológépek képesek egymással kommunikálni és integrált rendszert alkotni. Ezzel a technológiával az előzetes számítások alapján ötven százalékkal nagyobb árbevételt érhet el a cég.

A beruházást a Széchenyi Terv Plusz programban elnyert, csaknem 386 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatásból valósította meg a zrt.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint 2022-ben a 73 dolgozót foglalkoztató társaság 3 milliárd 327 millió forint, míg 2021-ben 2 milliárd 98 millió forint nettó árbevételt ért el. Adózott eredménye a két évvel ezelőtti 22,4 millió forintról 364,4 millió forintra nőtt tavaly.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.