Hirdetés
. Hirdetés

Az E-Group kiemelt részvételével zajlik az EU új informatikai felhőprojektje, a DOME

|

A partnerségben ipari, kutatóintézeti és akadémiai szervezetek vesznek részt.

Hirdetés

Az Európai Unió legújabb, DOME elnevezésű projektjében Magyarországot az E-Group ICT Software Zrt., a hazai adat, mesterséges intelligencia és adatvédelmi informatika területén vezető innovációs vállalat képviseli.

A DOME, a Digital Europe Programme felhívásának részeként, a felhőalapú szolgáltatások egységes európai elérését kívánja előmozdítani. A konzorcium célja, hogy a digitális szolgáltatások igénybevételének lehetősége egységessé váljon, a szolgáltatók számára a teljes piac elérése megvalósuljon, a felhőszolgáltatások európai lokális piacait egyetlen, központi "piactéren" tegye elérhetővé a felek számára.

A partnerségben ipari, kutatóintézeti és akadémiai szervezetek vesznek részt. Az E-Group meghatározó szerepet vállal a DOME fizetési alrendszereinek kidolgozásában és a bizalmi azonosítási környezet megtervezésében, nemzetközi kutatási tapasztalataira építve, hatékonyan működik együtt a 14 ország kiemelkedő konzorciumi partnereivel.

Az E-Group (1993) iparágspecifikus, kiemelkedő adattudományi, adatvédelmi és szoftvermérnöki szakértelmére épít, aktívan fejleszt szoftvertechnológiai megoldásokat, innovatív kutatásokban vesz részt. A létrejövő mélytechnológiai megoldásokat, ipari projekteken keresztül hasznosítja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.