Hirdetés
. Hirdetés

Címlapunkon: Dr. Kilbertus Viktor - Omada ökoszisztéma - megjelent a Computerworld Lapozó

|

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2023. június 7-én megjelent lapszámának online változata.

Hirdetés

A sorozatos válsághelyzetek, valamint az ebből következő nehézségek, továbbá a hibrid munkával járó átalakulások az informatikai döntéshozók, az IT-döntésekben részt vevő cégvezetők, valamint a vállalati informatika iránt érdeklődő minden más olvasó számára kihívásokat okoztak az utóbbi néhány évben. Épp ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy megkönnyítjük a hozzáférést a Computerworld magazin nyomtatott lapszámaihoz, íme itt a legfrissebb:

Ízelítő a tartalomból:

4 Vélemény
Ferencz Mónika, ügyvezető, Blumenthal Consulting - Itt már csak a mesterséges intelligencia segíthet

5 Címlapunkon
Dr. Kilbertus Viktor: Omada ökoszisztéma - hipergyors internet minden szektor számára
Képzeljünk el egy rendszert, amely teljes körűen, mégis egyszerűen áttekinthető módon képes lekezelni több ezer felhasználó biztonságos és gyors Internet elérését bármely szálloda, oktatási intézmény, áruház, iroda vagy más vállalkozás, intézmény munkatársairól vagy vendégeiről is legyen szó. Persze ma már nem kell elképzelnünk, hiszen pontosan ezt biztosítja a TP-Link Omada ökoszisztémája Wi-Fi 6 sebességgel, 10G optikai gerinckapcsolatokkal, átfogó menedzsmenttel - akár helyben, akár a felhőben.

Hirdetés

12 ELO Digital Office - NTT DATA Business Solutions - Tartalomkezelés startra készen
Akár 2 hónap alatt tartalomkezelő alaprendszert vezethetnek be a kis- és középvállalatok az NTT DATA Business Solutions előrekonfigurált Ready2Run csomagjával, amely az ELO Digital Office üzleti megoldásaira épül. A helyi infrastruktúrán és hostolt szolgáltatásként is használható megoldással a vállalatok pontosan tervezhetik költségeiket, és a folyamatok optimalizálását, az üzleti döntéshozást támogató analitikai képességekhez is az elsők között férhetnek hozzá.

14 Microsoft Build 2023 - Másodpilóták munkában
A fejlesztők munkáját és együttműködését a mesterséges intelligencia képességeivel átalakító eszközöket és szolgáltatásokat jelentett be éves konferenciáján a Microsoft. A szoftvercég platformjain átívelő, innovatív megoldásokat a copilotokra és a pluginekre építő megközelítés foglalja keretbe.

16 SAP Sapphire 2023 - Üzleti AI és a zöld főkönyv
Felelősségteljesen használható mesterséges intelligenciát épít üzleti alkalmazásaiba, jelentette be az SAP. A szoftvercég éves konferenciáján az ellátási lánc rugalmasságát és ellenálló képességét erősítő, iparág-specifikus megoldások mellett bemutatkozott a vállalati szénlábnyom nyilvántartásához készült könyvelési rendszer is.

18 Egyetemi élet a zsebben
A Corvinuson zajló, és már számos változást hozó informatikai fejlesztések nemcsak a hallgatók és az oktatók életét könnyítik meg, hanem eredményeiből a piaci szereplők is profitálhatnak.

20 Dell Technologies World 2023 - Szolgáltatásözön a felhőkből
Adataik és alkalmazásaik egyszerűbb menedzselésében segítik a vállalatokat hibrid és többfelhős környezetekben a Dell Technologies új APEX szolgáltatásai. A szállító éves konferenciáján debütáltak a peremhálózati infrastruktúra automatizálását és védelmét, valamint a generatív AI és a Zero Trust architektúra bevezetését megkönnyítő megoldások is.

22 A szinte észrevehetetlen pénzügy
Gyakran észre sem veszik az emberek, de úton-útfélen pénzügyi szolgáltatásokba botlanak mindennapjaik során. Szükségleteik kielégítésének és céljaik elérésének rendre pénzügyi aspektusa is van - akkor is, ha nem azon van a hangsúly. Az élelmiszer-vásárlás, a ruharendelés és az utazásszervezés mögött is meghúzódó pénzügyek egy több milliárd dolláros piacot tesznek ki, amelyet érdemes közelebbről is megismerni.

23 Synology - Üzletnövelő all-flash tároló
A digitálisan átalakuló vállalatok sokrétű adatigényei miatt nagyon gyorsan óriási feladattá válhat olyan házon belüli tárolómegoldás felkutatása, amely mindenben eleget tesz az üzlet összetett követelményeinek. All-flash tárolókkal azonban a kihívás könnyebben megválaszolható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.