Hirdetés
. Hirdetés

Lapozó: már itt is elolvashatja 2021 első Computerworld magazinját!

|

A cikkben újság-szerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható Computerworld magazin 2021. január 13-án megjelent lapszámának online, lapozgatható változata.

Hirdetés

A járványidőszak, valamint az ebből következő kijárási és utazási korlátozások, a távmunkával járó átalakulások az informatikai döntéshozók, az IT-döntésekben részt vevő cégvezetők, valamint a vállalati informatika iránt érteklődő minden más olvasó számára okoznak nehézségeket. Épp ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy mostantól megkönnyítjük a hozzáférést a Computerworld magazin nyomtatott lapszámaihoz.

És ha már szilveszter napján osztjuk meg az első ilyen lapozót, természetesen a magazin idei utolsó lapszámát lehet végigolvasni - a kezelése kifejezetten egyszerű, de az alábbi kisokosban minden segítséget megtalál hozzá.

Így lapozhat bele

Az alábbi dobozban az aktuáis lapszám pdf változata található. Kattintson a dobozba: az alsó sávban felbukkanó vezérlőeszközök segítségével lehet lapozni, illetve az adott oldalak tartalmára közelíteni. A + és - gombokkal közelítheti és távolíthatja a lapokat, a négyzet ikonnal új lapon, teljes képernyős módban nyílik meg az újság, a jobb szélen látható három pontra kattintva pedig további megjelenítési beállításokat érhet el az egy- és kétoldalas nézet közötti váltástól a lapozás effektig. A teljes képernyős módban új lapon jelenik meg a lapozós nézet, itt az oldalsó nyilak segítségével, vagy az egérrel kattintva és húzva lehet lapozni, további lehetőségeket pedig a lap aljára húzott kurzor jelenít meg.

A járványhoz kapcsolódó problémák és kihívások megoldásához egyébként elindítottunk egy új szolgáltatást: a Computerworld Exchange, vagy röviden CWeX egy olyan felület, ahol vállalkozások oszthatják meg saját megoldásaikat a járványhelyzet által teremtett kihívásokra, ezt pedig más vállalatok hasznosíthatják saját átalakításuk során. Böngéssze az eddig felkerült videós és szöveges esettanulmányokat, derítse fel a legjobb megoldásokat, amelyekkel az ön cége is túlélheti a válságot - sőt, akár erősebben is jöhet ki belőle, mint ahogy belekerült. Ha pedig szeretné ezen a felületen megmutatni magát és saját válságkezelési megoldásait, lépjen kapcsolatba velünk, és jelenjen meg ön is a CWeX-en!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.