Hirdetés
. Hirdetés

Legamaster Evolve interaktív LCD-kijelző - amikor jó kimenni a táblához

|

A zöld tábla ma már kevés, az okostévé pedig itt haszontalan. A megoldás az Evolve interaktív LCD-kijelző, ami hasznos szolgáltatásaival a tárgyalókban és a tantermekben is nagy segítség lehet.

Hirdetés

Több mint 60 éve foglalkozik prezentációs és vizuál-kommunikációs eszközök tervezésével és gyártásával az európai illetőségű Legamaster, amelyet hazánkban a Stiefel Magyarország Kft. kínálatában lehet megtalálni. Az Evolve modellcsalád a legújabb fejlesztés, amely nem csupán egy nagyra nőtt okostévé és tablet keveréke, valóban hasznos szolgáltatásokkal képes meggyőzni arról, hogy nélkülözhetetlen az irodákban és az iskolákban egyaránt.

Legamaster Evolve: az okostévén túl

A Legamaster ETX-8630-as interaktív LCD-kijelző 86 colos képátlójával és 4K-felbontásával egy igazi monstrum, de a 4000:1-hez kontraszt és a 450 cd/m2-es fényerő is segít abban, hogy még távolról is jól látható legyen minden megjelenített tartalom. A kijelző kávájába integrált infra technológia egyszerre 32 érintési pontot képes megkülönböztetni, így lehet kezelni a táblát kézzel, vagy a hozzá adott tollakkal is. Az interaktív LCD-kijelző legsérülékenyebb pontja a panel, ám ezt egy résmentesen felhelyezett, vastag üveg védi, így akár még annak is képes ellenállni, ha tenyérrel rácsapunk.

Hirdetés

A nagy érintőkijelző azonban önmagában még nem sokra lenne képes, ezért a mérnökök egy komplett androidos rendszert is beépítettek, aminek a fő vezérlőgombjait fizikai valójukban az alsó káván is megtalálod. A kijelzőn a teljes Google ökoszisztéma elérhető magyar nyelven, kivéve a Google által az ilyen LCD-kijelzőkön tiltott Play Store-t, ám ezt a Legamaster saját alkalmazás áruházzal helyettesítette. A rendszer kibővíthető olyan extrákkal, mint például a 4K-s webkamera, hogy hibrid értekezleteket, oktatást is lehessen tartani, vagy például az NFC-olvasó, amit a rendszer a felhasználóazonosításnál képes bevetni, így az előadó a kártyájával rögtön, jelszó nélkül léphet be a saját igényeire szabott felületre, például előre beállított felhőtárhely-kapcsolattal. A rendszer egyik legfontosabb eleme a mindkét oldalról bármikor előhívható gyorsmenü, ahol minden fontos vezérlő megtalálható, sőt, ez a menü személyre is szabható.

A ventilátormentes Evolve fogyasztása átlagosan mindössze 150 Watt, ami az automatikus fényerőszabályzással és jelenlétérzékelővel még tovább csökkenthető. A Legamaster Evolve rengeteg be- és kimenetet kínál: a DisplayPort és HDMI csatlakozások mellett RS232 és audio is megtalálható itt, a hordozható adattárolókat, kiegészítő perifériákat pedig Type-C és Type-A USB portokba csatlakoztathatod, amelyekből összesen tízet kapsz. Figyelmes extra, hogy USB Type-C-n az akár 100 wattos gyorstöltés is elérhető (például notebookhoz). A beépített hangrendszer 2×15 wattos hangfalakból és egy szintén 15 wattos mélynyomóból áll, ami egy tantermet vagy közepes tárgyalót könnyedén lefed. A rögzítéshez az alapcsomag egy fali konzolt tartalmaz, ami VESA-szabványnak megfelelő.

A Legamaster Evolve oldalán található OPS Slot-in foglalatba komplett windowsos PC-t is beszerelhetsz, sőt, ez tetszőlegesen konfigurálható és cserélhető. Az ide behelyezett gépet az interaktív LCD-kijelző tökéletesen kezeli is, az Android és Windows közti váltás pedig mindössze egy pöccintéssel elintézhető. Szintén a könnyű, de biztonságos kapcsolódást, közös munkát hivatott segíteni az Android rendszerben elérhető, egygépes AirServer, ám emellett hardveres AirServer Connect is elérhető, ezáltal egyidejűleg akár nyolc kliens is csatlakozhat egyetlen Evolve-ra.

A Legamaster Evolve-val nem csupán egy interaktív LCD-kijelzőt kapsz. Temérdek kiegészítőt választhatsz hozzá, amelyek közül az AirServer, a 4K-s kamera és a jelenlét-érzékelő roppant hasznosak már a nulladik perctől. Komoly fegyvertény az integrálható OPS windowsos PC is, valamint a többféle állvány, amelyek között motoros, kerekeken guruló változat is megtalálható.

A Legamaster Evolve 86"-os verzióját 1 800 ezer forintért lehet beszerezni. Minden eladott Evolve árának 1%-át a cég a fenntarthatóságra fordít és a "1% for the Planet" alapítványnak adományoz.

Adatok
Forgalmazó: Stiefel Magyarország Kft.
Ár: 1 828 800 forint indulóár
Web >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.