Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Átállás futószalagon

|

Tanúsított S/4HANA konverziós megoldásával az NTT DATA Business Solutions pár hónap leforgása alatt zökkenőmentesen átállítja a vállalatokat a felhőalapú ERP megoldásra, amit hazai projektek eredményei is igazolnak.

Hirdetés

Conversion Factory megoldásával az NTT DATA Business Solutions globális tudásközpontot hozott létre, amely az S/4HANA konverzió megvalósítását bevált módszertannal, jó gyakorlattal, és az eddigi több mint 110 sikeres projekt tapasztalatával is segíti 24 országban, minden iparágban.

- Az SAP által hitelesített megoldásunkkal az SAP előző generációs (ECC 6.0) rendszerét használó vállalatokat rövid átfutással és jól tervezhető költség mellett, rendkívül hatékonyan átállítjuk az aktuális S/4HANA verzióra - mondta Bózsik Márton, az NTT DATA Business Solutions SAP-tanácsadója. - Ügyfeleink átlagosan húsz-huszonkét hetes átfutással és gyakorlatilag előre meghatározott költséggel számolhatnak. Az átállást követően pedig minden adatukkal és meglévő folyamataikkal ugyanúgy dolgozhatnak tovább, de már az S/4HANA modern kezelőfelületén, amelyen a legújabb funkciókat és képességeket, közöttük a valós idejű jelentéseket mobil eszközökről is elérik.

Az NTT DATA Business Solutions hazai csapata az ügyfél meglévő rendszerének felmérésével indítja konverziós projektjeit, és az infrastruktúra frissítésében is segít, ha ez szükséges a Linuxon futó HANA adatbázisra épülő újgenerációs ERP megoldásra való átálláshoz. A meglévő rendszerről készített másolatot ezután sandbox környezetben átállítják, a projektre készülő vállalat így saját adatain és folyamatain tesztelheti is az új verzióban várható működést.

A konverziós megoldás előnyeit hazai projektek tapasztalatai is igazolják.

- Magyarország egyik legnagyobb italgyártó cégcsoportjának ERP rendszerét például mindössze hét hónap leforgása alatt átállítottuk S/4HANA megoldásra - mondta Bózsik Márton. - Tekintve, hogy a projekten tavaly tavasztól őszig, a nyári szabadságok idején is dolgoztunk, az átfutás igen rövidnek számít. Ügyfelünk jól felépített SAP rendszert alakított ki a korábbi verzióban, ezért a sok munkával testre szabott funkciók minél teljesebb körű, gyors és a felhasználók számára is zökkenőmentes átállítását várta a konverziótól, amit megoldásunkkal "futószalagon" szállítottunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.