Nem csak telefonban, laptopban is erős a Huawei

|

A gyártó okostelefonjai mellett kompakt, masszív, és teljesítményben sem utolsó laptopjait is érdemes megnézni.

Napjaink egyik legnagyobb, legismertebb és legmegbízhatóbb okostelefongyártója a Huawei, mely az évek során fokozatosan tört előre és vált egyre népszerűbbé világszerte. Öt évvel ezelőtt a cég úgy döntött, beszáll a laptopok piacára is, és a MateBook szériával olyan termékeket kínált, amik mind külsejüket, mind belsejüket tekintve csúcs minőségűek, mégsem kell értük egy vagyont fizetni. Ha egy elegáns, a mindennapokban hű társadként szolgáló laptopot keresel, olvass tovább, elmondjuk, miért érdemes a Huawei kínálatából válogatni!

Huawei MateBook 13

A legtöbben valószínűleg a Huawei MateBook 13-ban találják majd meg, amit keresnek. A 13"-es képátlóval rendelkező laptop 2K-s (2160x1440-es) felbontással, 3:2-es oldalaránnyal, 88%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik, az sRGB színtartományt 100%-ban lefedi. Képernyője egyszerre akár 10 ponton képes érzékelni az érintést, villámgyorsan navigálhatunk rajta, de természetesen használhatjuk a precíz érintőpadot is. Súlya mindössze 1,3 kg, és vastagsága is csak 14,9 mm, nem fogunk elfáradni a cipelésében. Fémházba költöztették, ami strapabíró és prémium érzetű. A Huawei Share alkalmazással telefonunk képernyőjét tükrözhetjük, könnyen mozgathatunk fájlokat és képeket.

Ami a teljesítményt illeti, belül egy 10. generációs Intel Core i7-10510U processzor, akár 16 GB RAM, egy akár 512 GB-os PCIe SSD és egy dedikált Nvidia GeForce MX250 GPU dolgozik, ami videószerkesztésnél és játékoknál is helytáll. Akkumulátora folyamatos videólejátszással is 11,6 órán át bírja, de a gyorstöltéssel 15 perc alatt 2,3 órányi energiát adhatunk neki. Továbbá fontos még, hogy egyedi hűtési megoldása még nagy terhelés alatt is hűvösen tartja a gépet.

Huawei MateBook D 14 és D 15

Bár a MateBook 13 a cég zászlóshajója, a MateBook D laptopok is hasonlóan remek élményt nyújtanak. A D 14 és a D 15 között a kijelzőméretben van különbség, ahogy azt nevük is sugallja. Mindkettő IPS panellel szerelt, 1920x1080-as felbontást kínál, a FullView kijelző pedig 178 fokos betekintési szögével garantálja, hogy akkor se torzuljon a kép, amikor oldalról pillantunk rá. A kisebbik modell 1,38 kg-os és 15,9 mm vastag, a nagyobbnál 1,53 kg-mal és 16,9 mm-rel számolhatunk. Kijelzője 180 fokban nyitható.

Belül egy Ryzen 5 3500 U processzort találhatunk egy PCIe SSD és akár 16 GB RAM kíséretében, a látványért pedig a Radeon Vega 8 felel. A 15"-es változat HDD-t is tartalmazhat az SSD mellett. Hűtési rendszere miatt csendes, és erőteljes használat mellett sem melegszik túl. Akkumulátora 56 Wh-s, 9,5 órányi videónézést tesz lehetővé. Ugyancsak támogatja a Huawei Share-t. Érdekes még a süllyesztett kamerája, mely a billentyűzet egyik gombja alatt pihen, és ha nincs szükségünk rá, visszabújik a házba.

Nézz körül az eMAG oldalán a Huawei termékek között, telefonok, okosórák, laptopok és egyéb kiegészítők széles tárháza vár rád kedvező áron!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.