-

Hírek

Visszatér-e a Firefox régi dicsősége?

tegnap 18:45|

Az utóbbi hónapokban jelentősen javított piaci pozícióján a Mozilla böngészője, és a legújabb változat megjelenésétől újabb térhódítást vár a fejlesztő. A kérdés az, sikerülhet-e az áttörés?

OEM-gyártás magyar bázissal

tegnap 13:00|

Saját márkás, egyedi tervezésű számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközöket gyártat kiválasztott távol-keleti gyárakban az Expert Zrt. Alcor divíziója. Az Alcor márkanév immár a b2b-felhasználók körében sem ismeretlen.

Mély legyen a tanulás, vagy sekély?

tegnap 12:00|

A gyorsan fejlődő mélytanulás új távlatokat nyit az analitikában, de a technológiával, mint általában a mesterséges intelligenciával szemben ma is gyakran túlzottak az elvárások, mondta Stephen Brobst, a Teradata technológiai igazgatója a Budapest BI Fórum 2017 nyitóelőadásában.

Fekete pénteki veszélyek: megszaporodtak a csaló webáruházak

tegnap 11:15|

A G DATA arra figyelmeztet, hogy a fekete péntek - és a közelgő karácsonyi ünnepek - alkalmával megszaporodnak a hamis internetes áruházak. Ezek jó esetben csak silány minőségű terméket szállítanak, rossz esetben viszont bankkártyaadatainkat is ellopják, e-mail címünket pedig levélszeméttel árasztják el.

Miért nem vonzó az IT-szakma a magyarok körében?

tegnap 11:00|

Honfitársaink többsége elutasítja az informatikusokkal kapcsolatos sztereotípiákat, a területen dolgozók humorosak, ápoltak és egyáltalán nem magányosak, derült ki a NetAcademia friss kutatásából. Mindezek és a vonzó fizetés ellenére mégis kevesen választják a szakmát, mert túlgondolják, hogy milyen kvalitásokra és energiabefektetésre van szükség az informatikussá váláshoz.

SOC-ot is ajánl ügyfeleinek az Invitech adatközpontja

tegnap 10:00|

Az Invitech Solutions DC10 adatközpontparkjának bővítését jelentették be tegnap Budapesten.

Újítók egyezménye

tegnap 09:00|

Két új kompetenciaközponttal segíti a vállalatok digitális átalakulását - jelentette be a Fujitsu. Miközben hálózatba kapcsolt szolgáltatóvá fejlődik, a japán gyártó technológiai hagyományaihoz is hű marad: éves konferenciáján olyan processzort mutatott be, amely bizonyos műveletek elvégzésében 17 ezerszer gyorsabb mai társainál, azaz tizennégy CPU-nemzedékkel ugrik előre a jövőbe.

Kérdezz, hogy örömmel visszatérjenek!

2017.11.22 18:00|

Hogyan érjük el, hogy meglévő ügyfeleink újra örömmel vásároljanak tőlünk? Természetesen továbbra is fontos új ügyfelek szerzésére koncentrálni, de ne hanyagoljuk el a meglévőket sem!

Átadták Magyarország eddigi legkorszerűbb adatközpontját

2017.11.22 17:00|

Az Invitech Solutions-höz tartozó "DC10" adatközpontpark bővítésének tervezésekor az volt a cél, hogy a rendelkezésre állásra vonatkozó igen szigorú nemzetközi előírásoknak és szabványoknak mindenben megfelelő, a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel ellátott létesítményt valósítsanak meg.

4G+ hálózatfejlesztések a Vodafone-nál

2017.11.22 13:00|

A Vodafone Magyarország folyamatos hálózatfejlesztései nyomán 2017-ben több mérföldkövet ért el, így a kiemelt fontosságot élvező lefedettség bővítés mellett a 4G+ szolgáltatás is egyre több helyen érhető el.

50 ezer forintos kedvezmény a Telekomtól

2017.11.22 12:10|

Széleskörűen variálható kedvezményekkel nyitja a Telekom a karácsonyi szezont, amely - a Google keresési trendjei és a gyakorlati tapasztalatok szerint is - már november elején kezdetét veszi, természetesen az ajándékkereséssel.

Üss, mielőtt téged ütnének ki!

2017.11.22 11:00|

A változásban a sebessége a félelmetes. Egy közelmúltban rendezett energetikai kerekasztal-beszélgetésen a neves és szakértő résztvevők között nagynak tűnt az egyetértés a digitalizáció kiváltotta változásokra vonatkozó állítást illetően. A félelmetes szó talán nem hangzott ott el, de úgy vélem, használhatom, a megszólalók mondataiból ugyanis kiérezhető volt a digitalizálódás gyorsasága miatt érzett komoly aggodalom.

Kikapcsolt GPS-nél is mindig tudja a Google, hogy hol vagyunk

2017.11.22 10:00|

Ha kell mobiltornyok vagy Wi-Fi hálózatok segítségével állapítják meg a tartózkodási helyet.

A technológia nem sebtapasz

2017.11.22 09:00|

A digitális átállás során az üzleti működést szolgáló alapok is változhatnak. A vállalatirányítási rendszerek alkalmazói, gyártói és tanácsadói egyaránt keresik a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek az ERP jövőjét firtatják.

Itt az ERP-modernizálás ideje

2017.11.22 08:00|

2025-ben lejár az SAP R/3-as vállalatirányítási rendszerének támogatása, de nem ez az egyetlen nyomós érv, amely a helyébe lépő S/4HANA-ra váltás mellett szól.

Kivégzik a Word, az Excel és a PowerPoint Viewer alkalmazásokat

2017.11.21 18:45|

A Word Viewer támogatását már idén megszünteti a Microsoft.

Már több mint 3 millió androidos vírus garázdálkodik

2017.11.21 13:22|

Az idén az új androidos kártevők száma eléri a 3,5 milliót. Mivel az Android a legelterjedtebb mobil operációs rendszer, a vírusok az okostelefonok háromnegyed részét veszélyeztetik.

Meghódítja az Androidot a Microsoft

2017.11.21 12:00|

Igen népszerű a Google Play áruházban a Microsoft Launcher app.

Vásárlási tipp az ünnepekre: így válasszon televíziót

2017.11.21 11:00|

Ma ünnepeljük a televíziózás világnapját, amely egy 1996-os ENSZ konferencia nyomán született meg.

Női vállalkozók vitték el a díjakat a társadalmi startupok versenyén

2017.11.21 10:40|

Női vállalkozók taroltak a kelet-közép-európai régió legígéretesebb társadalmi startupjait megversenyeztető találkozón. A startery budapesti döntőjére huszonöt társadalmi vállalkozó kapott meghívást a régióból. A három nyertes Berlinben csiszolhatja tovább ötletét, építheti vállalkozását, és találko

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!