Hirdetés
. Hirdetés

2015-től Steve Jobsszal küldhetünk levelet

|

Postai bélyegeken jelenik majd meg az Apple legenda képmása.

Hirdetés

A 2011-ben elhunyt Jobs neve azon a Washington Post birtokába került listán szerepel, amely szerint a számítógépguru mellett Elvis Presley, az évfordulóját ünneplő amerikai pari őrség és egy lepkefaj is bélyeget kaphat jövőre Amerikában.

Hirdetés

Ugyanakkor a jóváhagyott tárgyú bélyegek között John Lennon neve is fent van a listán, ami a Washington Post szerint ellentétes azzal a szabállyal, hogy csak amerikai jelenhet meg az amerikai postai bélyegeken.

Az illetékesek általában titokban tartják, hogy milyen bélyegek vannak készülőben, az információkat alaposan előkészítve adagolják, hogy minél jobban felcsigázzák a bélyeggyűjtők izgalmát - emlékeztetett a The Guardian.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.