Hirdetés
. Hirdetés

300 ICT-szakember kerestetik

|

Már mintegy 3600 főt foglalkoztat az ITSH, amely arculatváltással is hangsúlyozza: új korszakba lépett.

Hirdetés

Míg 2012 végén 3040 munkatársat alkalmazott az IT Services Hungary, addig mai létszáma meghaladja a 3600-at, és év végéig további 300, az IT és a telkó világában mozgó, magasan képzett, nyelveket beszélő szakembert keres. A nemzetközi piacon informatikai és telekommunikációs tanácsadással, IT-megoldások menedzsmentjével és kiszervezésével, fejlesztéssel és rendszerintegrációval jelenlévő cég a T-Systems International magyarországi leányvállalata. Tevékenységében folyamatosan nő a magas hozzáadott értékű szolgáltatások súlya, arányuk már meghaladja a 30 százalékot – tájékoztatott Bőthe Csabaügyvezető.

Az AON Hewitt nemzetközi HR-tanácsadó 243 ágazatfüggetlen magyarországi cég, valamint 20, az ICT-szektorban működő vállalkozás körében végzett munkáltatói felmérést. Eszerint az ITSH összességében a 33., az iparágban a 7. legvonzóbb munkahely, az ICT-szektorban dolgozó pályakezdők pedig a 3. helyre rangsorolták a vállalatot. Ezen eredmények lényeges javulást mutatnak a korábbiakhoz képest.

A növekvő szakemberigény kielégítésére az ITSH különféle toborzási eszközöket alkalmaz. Az egyik újszerű megoldás az online toborzójáték, amely a „Ki mondta, hogy Magyarországon nem lehet ICT-karriert csinálni?” kérdéssel szólítja meg a pályakezdőket, és különféle játékos, érdekes feladatokkal hívja csapatába a fiatal szakembereket. A közelmúltban sikerrel kipróbált toborzójátékot ősszel újra bevetik.

Bőthe Csaba hangsúlyozta: a hozzáadott érték növekedésével az ITSH új fejlődési szakaszba lépett. Olyan elemek kapnak egyre nagyobb szerepet működésében, mint például innovatív megoldások kidolgozása, automatizálás, ajánlások az architektúrával és az alkalmazásokkal kapcsolatban, mobilalkalmazások fejlesztése. Mindez szükségessé teszi a meglévő gárda képzését, valamint új szakemberek bevonását. Ezen vonulatot erősíti az új, dinamikus, fiatalos céges arculat, illetve a  lila színre épülő új logó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.