Hirdetés
. Hirdetés

A Red Hat magyar ügyvezető igazgatót nevezett ki a közép-kelet-európai régió élére

|

A CEE-régió partnereinek és ügyfeleinek támogatására, sikereire valamint a kivételes ügyfélélmény biztosítására összpontosít majd, miközben elkötelezett a Red Hat értékeinek ápolásában, nyílt, inkluzív kultúrájának megőrzésében és erősítésében.

Hirdetés

Új vezetőt nevezett ki a Red Hat közép-kelet-európai (CEE) régiójának élére Fabók Ágnes személyében, bővítve ezzel a Dinko Eror EMEA, Közép-Európai VP által irányított vezetői csapatát, amelynek további tagjai: Dieter Ferner-Pandolfi Ausztria country menedzsere, Richard Zobrist Svájc country menedzsere és Gregor von Jagow Németország country menedzsere.

A közlemény szerint Fabók Ágnes több mint 20 éves vezetői és IT-iparban szerzett tapasztalatával támogatja a Red Hat ügyfeleit és partnereit a Red Hat nyílt forráskódú, hibrid felhőalapú szolgáltatásai áltat nyújtott előnyök kiaknázásában, valamint a regionális piac bővítésében.

Hirdetés

A Red Hat előtt a szakember olyan technológiai vállalatoknál dolgozott, mint a Serrala Group GmbH, Kofax Austria GmbH és legutóbb az Iron Mountain, ahol a Globális Digitális Megoldások kereskedelmi csapatát irányította az EMEA régióban.

A CEE regionális vezetőjeként a régió partnereinek és ügyfeleinek támogatására, sikereire valamint a kivételes ügyfélélmény biztosítására összpontosít majd a Red Hat által kínált összes technológia vonatkozásában, mint például edge computing, felhőalapú szolgáltatások, IT-automatizálás és hibrid- és multi-felhő alapú megoldások területén. Mindeközben elkötelezett a Red Hat értékeinek ápolásában, nyílt, inkluzív kultúrájának megőrzésében és erősítésében - írták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.