Hirdetés
. Hirdetés

A Sigma Software Group megnyitotta első irodáját Magyarországon

|

A svéd technológiai cég tovább bővíti jelenlétét Európában.

Hirdetés

Új szoftverfejlesztő irodát nyitott Budapesten az egyik legnagyobb svéd ICT szolgáltató cég, melynek ez az első leányvállalata Magyarországon. A Sigma Software Kft. 2023 végéig 50 új munkavállaló felvételét tervezi. A budapesti iroda létrehozásával a Sigma Software szeretné megerősíteni kapcsolatait európai ügyfeleivel, emellett egy partnerhálózat kialakítását tervezi a közép-európai régióban. A vállalatnak összesen több, mint 30 irodája van a világ 17 országában.

Budapest a közép-európai régió fejlett és elismert ICT központja, számos technológiai cég leányvállalatának telephelye Európa szívében. A kedvező üzleti környezet és a rendelkezésre álló szakértelem adott, amit a kiemelkedő szakemberek és a sikeres startupok is bizonyítanak. Mindezek alapján a Sigma Software vezetősége úgy döntött, hogy állandó magyarországi jelenlétet létesít, és már megkezdte egy nemzetközi csapat építését Budapesten.

Hirdetés

Volodymyr Chyrva, a Sigma Software Group ügyvezető partnere és társalapítója szerint a budapesti iroda megnyitása volt a következő logikus lépés a vállalat számára: "Ez része a Sigma Software globális stratégiájának, hogy megerősítsük jelenlétünket Európában, és biztosítsuk a szélesebb munkaerőpiachoz való hozzáférést. Globális ügyfeleink globális jelenlétet igényelnek tőlünk."

Magyarországon a digitális gazdaság hatalmas ütemben fejlődik, a digitalizáció a gazdaság egészének új motorja, a szakemberek rendelkezésre állnak, és nyitottak az új, globális kihívások felé. Ez a megfelelő hely számunkra."



A Sigma Software hosszútávú tervei ambiciózusak: a cég a magyar ICT szektor egyik jelentős, nemzetközi portfólióval rendelkező szereplőjévé kíván válni. Cseresnyés Dóra, a Sigma Software újonnan kinevezett magyarországi ügyvezető igazgatója megerősíti, hogy Budapest kedvező üzleti környezettel, és nemzetközi viszonylatban is versenyképes tudással rendelkező szoftverfejlesztőkkel, illetve utánpótlással rendelkezik:

"Magas szintű műszaki képzés, erős egyetemek, színvonalas konferenciák vannak nálunk. Számos nemzetközi cég már régóta jelen van Magyarországon, ami szintén elősegítette, hogy mára magasan képzett és új kihívásokra nyitott szakemberek sokasága tegye vonzóbbá és ígéretesebbé ezt a piacot. Mi is részesei akarunk lenni ennek a fellendülésnek".

A Sigma Software, 2002-es megalapítása óta, kiemelkedő eredményeket ért el startupokkal, szoftverházakkal, és nagyvállalatokkal való együttműködés terén. Ma a cég 2000 szakembere több, mint 300 ügyfélnek dolgozik világszerte. Ha szeretne csatlakozni a Sigma Software csapatához Budapesten vagy távolról, nézze meg álláshirdetéseiket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.