Hirdetés
. Hirdetés

Átalakul a T-Systems Magyarország

|

Változások a T-Systems Magyarország menedzsmentjében

Hirdetés

Távozik a vertikális megoldásokat kínáló értékesítési szervezet éléről Németh Zoltán vezérigazgató-helyettes. Németh Zoltán 1994 óta töltött be értékesítési igazgatói pozíciókat a T-Systems Magyarország elődcégénél, a KFKI Zrt.-nél. A 2012-es cégegyesítést követően először az ICT divíziót, majd 2014 elejétől a Vertikális megoldások divíziót vezette. A Vertikális megoldások divíziót december elsejétől Németh Mihály, a T-Systems Magyarország eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettese vezeti majd. Németh Mihály 1998-ban csatlakozott a Matáv Rt.-hez, azóta különböző vezető beosztásokban dolgozik a Magyar Telekom Csoportnál. 2014 elején került a T-Systems Magyarország Gazdasági divíziójának élére.



Az infokommunikációs megoldásokért felelős technológiai divízió élén is személyi változásra kerül sor: Ragoncsa Géza vezérigazgató-helyettes szintén távozik a cégtől. Ragoncsa Géza 2004-ben csatlakozott az ugyancsak a T-Systems Magyarország elődcégének számító IQSYS Zrt.-hez, ahol 2009-ben lett a vállalat ügyvezető-helyettese, 2010-től pedig a megvalósítói divízió vezetője.

 

Az egységesített cégnél 2012-től vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett. Utódja december elsejétől Kaszás Zoltán lesz, aki eddigi pályafutása során a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Posta, a Budapest Airport, a MOL Csoport, valamint az OTP Szerbia informatikai vezetője is volt.

További taggal bővül a menedzsment: Stanga Gyula, a cég eddigi operatív igazgatója a vállalat működtetési divízió néven létrejövő, új szervezet élére kerül. A T-Systems Magyarország menedzsmentjét Rékasi Tibor vezeti és továbbra is a menedzsment tagja marad Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója, Endersz Frigyes, a Magyar Telekom Csoport stratégiai igazgatója, és Sáfrány Lilla HR igazgató.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.