Hirdetés
. Hirdetés

Az elnök elköszön

|

Személyes hangú levélben köszönt le posztjáról 2020. augusztus 3-án az IVSZ elnöke, Laufer Tamás.

Hirdetés

Mint írta: - 2019 áprilisában, a közgyűlésre készülve úgy fogalmaztam elnöki köszöntőmben, hogy a digitális technológia alapjaiban forgatja fel a világot. Egy évre rá, a Covid-19 tornádóként való érkezésével ez a helyzet - ha lehet - még élesebbé és embert próbálóbbá vált. Mindennek következtében sokkal gyorsabban történnek meg azok a változások, amiket az IVSZ előre vetített.
Az IVSZ-ben a helyzettel járó feladatok megoldására megfelelően felkészültünk. Az új szervezeti struktúránk az elmúlt hónapokban remekül teljesített: az ennek köszönhetően elvégzett felmérések, illetve az ezekből származó következtetések alapján javaslatokat tettünk a gazdaság fenntarthatóságával, annak fejlesztésével, valamint a felnőttképzéssel kapcsolatban. Segítettük használni a digitalizáció vívmányait a rászoruló vállalatoknak, a lakosságnak, és ebben az egész tagságunk egyszerre mozdult meg.


Az elmúlt évben negyedik alkalommal választottatok meg elnöknek. Amit a programomban vállaltam, az teljesült. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy az elnökségi tagok és a munkacsoportok aktívan segítették, támogatták az IVSZ céljait a digitalizáció kritikus területein.


Köszönöm az elnökségi tagok aktív részvételét ebben a munkában.
Az elmúlt tíz év alatt informatikai ágazati szövetségből a digitalizáció szövetségévé váltunk, teljes ágazatok digitalizációjának megszületésénél bábáskodtunk. Az informatikusok képzését, majd a teljes lakosság és a kkv-k digitális képességének fejlesztését támogató programok létrehozását ösztönöztük, számos, ma már működő javaslatot indítványoztunk.
Az IVSZ-nek továbbra is azon kell dolgoznia, hogy a digitalizációval kapcsolatos szabályozási, közpolitikai és fejlesztéspolitikai lépések ténylegesen katalizálják minden hazai vállalat fejlődését.
Köszönöm a tagság több mint 10 éves kitüntető bizalmát és támogatását, amivel együtt bejelentem, hogy az elnöki posztomról lemondok.
Laufer Tamás a következő közgyűlésig látja el elnöki munkáját, személyes jelöltje az elnöki pozícióra Vinnai Balázs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.