Hirdetés
. Hirdetés

Az első női MVP

|

Idehaza elsőként érdemelte ki női informatikus az MVP (Most Valuable Professional - legértékesebb szakértő) szakmai címet.

Hirdetés

Telek Andreát (képünkön) az irodai informatikai rendszerek területen mutatott kiemelkedő szaktudásáért ismerte el a Microsoft - áll a NetAcademia Oktatóközpont Kft. közleményében. A Microsoft a '90-es évek közepén indította el MVP Award nemzetközi programját azzal a céllal, hogy elismerjék a független szakembereknek a munkáját.

Telek Andrea a Microsoft Office és SharePoint programcsaládok vezető oktatójaként 2007-ben csatlakozott a NetAcademia Oktatóközponthoz. Szakoktatói tevékenysége mellett rendszeresen publikál, különböző szakkönyvek, többek között a Csoportmunka Office 2003-mal és a 101 ötlet innovatív tanároknak társszerzője, továbbá a Microsoft Office 2007 lépésről lépésre nyelvi lektora. Emellett szakcikkeket és oktatóanyagokat ír, valamint évek óta előadója különféle szakmai konferenciáknak, illetve gyakorlati szakemberként és szaktanácsadóként is aktívan tevékenykedik.

"Azért is különösen kiemelkedő jelentőségű, hogy Andrea megkapta az MVP minősítést, mert ezzel egy jellemzően férfiakat foglalkoztató szakmában vált egy szűk, Magyarországon mindössze 22 főt számláló elitklub tagjává" - fogalmazott Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője, aki maga is az MVP-díj tulajdonosa.

(MTI-Panoráma)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.