Hirdetés
. Hirdetés

Dr. Kovács Zoltán a NISZ Zrt. első számú vezetője

|

Személyi változás történt a szervezet vezérigazgatóságán.

Hirdetés

2022. szeptember 8-i hatállyal dr. Guller Zoltán, a Digitális Magyarország Ügynökség vezérigazgatója Dr. Kovács Zoltánt nevezte ki a NISZ Zrt. első számú vezetőjének.

Az infokommunikáció területén több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett villamosmérnökként, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen mérnök-közgazdász diplomát, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen pedig Ph.D. fokozatot szerzett.

Mostani kinevezését megelőzően, a Vodafone Magyarország Zrt.-nél dolgozott vezetőként, amellyel párhuzamosan a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán is tanított és napjainkban is aktív előadója az intézménynek.

Dr. Kovács Zoltán 2016-ban csatlakozott a NISZ-hez, ahol 3 éven át felsővezetői pozícióban dolgozott, így jól ismeri a társaság tevékenységét. Legfontosabb céljaként egy modern informatikai vállalat építését tűzte ki, megőrizve a NISZ eddig elért eredményeit.

Jó munkát és sikeres vezetést kívánunk a NISZ Zrt. új vezérigazgatójának!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.