Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerű, de nagyszerű újítást kap a LinkedIn

|

Mindkét fél számára megkönnyítheti az állásinterjúkat az a funkció, amivel mostantól könnyedén mellékelhetjük önéletrajzunkhoz, hogyan kell kiejteni a nevünket.

Hirdetés

A legtöbb multinacionális cégnél eltérő országokból, kultúrákból érkező emberek dolgoznak, akik nevei sokszor kifejezett nyelvtörők lehetnek egy másik ország lakója számára, nem is beszélve arról, hogy azok leírt változatai önmagukban sokszor nem sokat segítenek a kiejtésekben. A LinkedIn most bevezetett egy 10 másodperces hangrögzítési lehetőséget, így az érdeklődők számára első pillanattól kezdve megmutathatjuk, hogyan kell helyesen kiejteni a nevünket.

Hirdetés

Mind a munkakeresőnek, mind az interjúztatóknak kellemetlen lehet, amikor egy állásinterjún nem sikerül kimondani egy nevet, ez pedig szülhetett már kínos pillanatokat a múltban. A LinkedIn most ezen próbált segíteni új funkciójával, melyben felvehetjük, hogy mi hogyan ejtjük ki nevünket, az adatlapunkat böngészők pedig, könnyedén meghallgathatják azt.

"Mindenki, beleértve engem is, hibázik, miközben más emberek nevét próbálja kiejteni. Én ezt személyesen is tapasztaltam a nigériai középső nevemmel - nagyjából 99% esély van hogy valaki nem tudja kiejteni első próbálkozásra." - mondta Joseph Akoni termékmenedzser, aki segített az új funkció kidolgozásában is.

A hangrögzítést kizárólag a telefonos alkalmazáson keresztül, iOS-en és Androidon keresztül érhetjük el, azonban visszahallgatni már a böngészős felületen keresztül is tudjuk a felvett hangot. Jelenleg is zajlik a tesztelés, de a cég szerint a hónap végére már mindenki használhatja a hasznos újdonságot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.