Hirdetés
. Hirdetés

Etikus hackerek után kutat a NAV

|

Óvni kell az adóhatóság adatvagyonát, ami mára már összesen mintegy 11 petabyte-ot tesz ki.

Hirdetés

A jelenlegi szűk munkaerőpiacon kihívást jelent informatikai szakértőt találni, ezért az adóhatóság karrieroldalán eleve külön részt szentel az informatikai területnek. Nem csoda, hiszen jó ideje az IT-osztály az egyik legnagyobb munkaerőfelvevő a NAV részlegei közül. Volt, hogy akár tíznél is több nyitott pozícióra kerestek kollégát.

Jelenleg etikus hackert szeretne a hivatal alkalmazni, hogy az eddigi kibervédelmi megoldások mellett új eszközt is adjon az adóellenőrzést végzők kezébe. Ellátandó főbb feladatai közé tartozik majd a NAV elektronikus információs rendszereinek rendszeres IT-biztonsági szempontú tesztelése, sérülékenységek, hibák feltárása, javítása, biztonsági incidensek kivizsgálása, a NAV incidensmenedzsment folyamatainak támogatása, kibergyakorlatok lebonyolítása.

Hirdetés

Az etikus hacker - pontosabban informatikai szakreferens - pozícióba határozatlan időre és teljes állásban keresnek kollégát. A jelentkezőtől a szakirányú képzettség igazolásán túl magyar állampolgárságot, belföldi lakóhelyet és büntetlen előéletet várnak el, emellett számítania kell nemzetbiztonsági átvilágításra.

Fontos tudni, hogy általánosságban, ha valaki a NAV-nál szeretne dolgozni, annak egészségi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálaton kell átesnie.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.