Hirdetés
. Hirdetés

Feljebb lépő magyar SAP-s menedzserek

|

Változások a hazai vezetésben.

Hirdetés

Ádám László, SAP Hungary
Ádám László, SAP Hungary
Új pozícióban és helyszínen folytatja céges karrierjét Ádám László, az SAP Hungary Kft. beszerzési vezetője. Az év beszerzési menedzsere címet tavaly elnyerő vezető az anyavállalat központjából kapott felkérést, hogy onnan segítse az európai beszerzési folyamatok, erőforrások és rendszerek átalakítását.

Ádám László (42) 2007-ben csatlakozott a hazai SAP-hoz, nevéhez fűződik többek között a papírmentes beszerzés megvalósítása, az Aranyhal-díj létrehozása, az SAP MM/SRM beszerzési rendszer és az ahhoz kapcsolódó folyamatok bevezetése a dubaji leányvállalatnál. A szakember a családjával együtt költözik ki a németországi Walldorfba. Utóda június 1-től Zuzana Belaiova, aki prágai székhellyel támogatja a magyar leányvállalat beszerzési funkcióit.

Kézdy Gergely, SAP Hungary
Kézdy Gergely, SAP Hungary
Közel-Keleten kampányol Kézdy

Budapestről látja el továbbra is munkáját Kézdy Gergely (35), a Közép-Európáért, az Oroszországért, és a többi FÁK államért felelős kisvállalati channel igazgató, akinek két újabb piaccal bővült a felelősségi köre a második negyedévtől. A szakembernek immár a törökországi és a közel-keleti országoknál zajló termékbevezetés is a feladata. Ennek első lépcsőjeként az ottani partnerhálózatot kell felépítenie, és az indirekt értékesítési modellt érvényesítenie.

A 2011-ben csak Magyarországon 30% feletti árbevétel-növekedést felmutató Kézdy 2004 óta foglalkozik a kisvállalati szektorral. Ő irányította az SAP Business One vállalatirányítási rendszer hazai és régiós bevezetését, és felel a partnerhálózat összteljesítményéért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.