Hirdetés
. Hirdetés

Felmérték, hogy mely cégek Magyarország legkedveltebb munkaadói

|

A bérezést és a juttatásokat, a fejlődési lehetőségeket, a munka és a magánélet egyensúlyát, a menedzsmentet, illetve a vállalati kultúrát és értékeket is kérdezték.

Hirdetés

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország - közölte a Munkahelyeink.hu.

A nemzetközi karrier platform 2024-ben harmadik alkalommal készítette el a Top Employers Hungary listát, a mostani rangsor a portálon regisztrált 850 vállalat korábbi és jelenlegi alkalmazottainak 2023. január 1. és december 31. közötti időszakban adott véleményén alapul. A listára azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, valamint öt - bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek - egyenként 6 százalékot érő kritériumból áll össze.

Hirdetés

A tájékoztatás szerint a legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország, őket követi a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank és az Audi Hungaria.

A Munkahelyeink.hu-t üzemeltető WhereWeWork platform Kelet-Közép-Európa, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platformja. Az oldal több mint 200 000 regisztrált alkalmazottal és 850 regisztrált vállalattal rendelkezik Magyarországon. A platform Magyarországon kívül jelen van Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és Moldovában, Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.