Hirdetés
. Hirdetés

Fiatalos célok

|

Bozsoki Dániel lett a Computerworld b2b lapigazgatója.

Hirdetés

Hirdetés

Bozsoki Dániel szakmai pályáját a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatának munkatársaként kezdte, később az ágazat vezetői pozícióját is betöltötte. E minőségében feladata volt a magyar nemzeti pavilon megszervezése több nemzetközi kiállításon (MWC, CeBIT stb.), valamint közel háromszáz hazai infokommunikációs céget támogatott a külföldi piacra jutásban. Később a Nemzeti Befektetési Ügynökség IKT-tanácsadójaként külföldi infokommunikációs vállalkozásokat segített magyarországi befektetéseikben. Bozsoki jelenleg a Digitális Jólét Program keretein belül digitális kompetenciafejlesztési programokat fejleszt és valósít meg, emellett az InfoTárs Egyesület alapítója és elnöke. E minőségében fiatal generációknak nyújt segítséget abban, hogy minél többen válasszák az informatikai életpályát.

A Computerworld lapigazgatójaként fő célja, hogy a lap minőségét és szakmai színvonalát megőrizve új célközönséghez is eljuttassa azt, köztük fiatal vállalkozókat vagy vállalkozásindítást tervező egyetemistákat is megszólítson, ösztönözzön. A print és az online termékek mellett nagy hangsúlyt kíván fektetni olyan b2b (business-to-business) kapcsolatépítő találkozók szervezésére, amelyeken a résztvevők az üzleti kapcsolataik erősítése mellett tájékozódhatnak az aktuális piaci, szakpolitikai trendekről.

- Rendezvényeinket újragondoljuk, növelni fogjuk a szakmai előadások számát, hogy a jövőben minden informatikai szakembernek, főinformatikusnak értéket, új információkat, tudástranszfert nyújtsunk, hangsúlyozta Bozsoki Dániel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.