Hirdetés
. Hirdetés

Fujitsu vezető az Alpokból

|

Októbertől Roger Semprini váltotja Tony Rozwadowskit a Fujitsu Siemens Computers kelet-közép-európai alelnöki székében.

Hirdetés

Roger Semprini kilenc éven keresztül irányította ügyvezető igazgatóként a Fujitsu Siemens Computers svájci leányvállalatát, és emellett az újonnan létrehozott Alpok régió vezetőjeként stabil pozíciót épített ki a vállalat számára Európa szívében. A régió fejlesztése mellett eredményesen integrálta a regionális szervezetbe a szolgáltatási üzletágat.

A vállalat közleménye szerint Tony Rozwadowski személyes okok miatt távozik a társaságtól. Roger Semprinit - szintén október 1-én - Wolfgang Horak váltja az Alpok régió élén, miközben a vállalat osztrák leányvállalatának ügyvezetőjeként is tovább tevékenykedik. Horak 2005-ben csatlakozott a Fujitsu Siemens Computershez, korábban a Nixdorfnál, a Siemens Nixdorfnál és a Siemensnél szerzett kiterjedt országos szintű és nemzetközi tapasztalatokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.